Пътничка се разходи по крилото на самолет

Пътничка в самолет, пътуващ по маршрута Анталия – Киев, отвори аварийния изход и се разходи по крилото на самолета, съобщи компания „Международни авиолинии на Украйна“.

Жената е била трезва, а авиокомпанията я включи в „черния списък“ с пътниците, на които ще им бъдат отказвани всякакви услуги от страна на тази компания, предаде БГНЕС.

В съобщението се казва, че след спирането на самолета на изход № 11 на терминал D пътничка от рейс PS6212 Анталия-Киев е отворила без разрешение аварийния изход на самолета и е излязла на крилото. Жената се е връщала от почивка заедно със съпруга и децата си.

Командирът на полета в съответствие с инструкциите, е уведомил незабавно службата за авиационна сигурност, граничната служба, полицията и медицинския пункт на летище „Бориспол“. Полицаите и лекарите се опитали да изяснят причината за тази постъпка, но не получили адекватен отговор. Установено е, че жената не е била под влиянието на алкохол или наркотични вещества. Видео от инцидента е било заснето от други пътници и е публикувано в Youtube. 


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments