Разберете как ще срещнете любовта си през 2020 година и то само според зодиакалния знак

Любовта е непредсказуема и пълна с тайни. Но винаги искате да погледнете в бъдещето и да разберете: „А кога ще срещна своята сродна душа? Как да разбера, че е тя? Как ще стане това? “

Овен

Не бързайте в отношенията, помислете внимателно от кого се нуждаете и кого търсите.

През 2019 г. личният ви живот се разви, както се казва, така. Опитвахте се повече от веднъж да разберете причината за случилото се, обвинихте себе си, след това партньора си … И така, какво става? Какво сгрешихте? Една от основните причини е, че не сте се замисляли защо този човек е избран.

Случайна среща, навик, „случи се“ – може да има много причини. Но всичко това е било достатъчно, за да се втурнеш в нова връзка. И това, вместо да анализирате и сравнявате: какъв трябва да бъде този, който търсите и какъв е този, с когото се срещате?

През 2020 г. е време да промените подхода си към избора на партньори. Отделете време, за да проучите и разберете добре човека, с когото възнамерявате да се свържете. Не бързайте да се влюбвате – винаги имате време.

Разбира се, невъзможно е задълбочено да се изследва душата на друг човек за няколко дни или дори месеци. Но да направите опит поне да анализирате от кой имате нужда, е напълно възможно. В крайна сметка това ще даде възможност да разберете дали новият ви познат има качествата, които търсите в партньора.

Телец

Накрая започнете да живеете, оставете миналото в назад.

Прекарали сте по-голямата част от миналата година в гонене на призраци от миналото. Не повтаряйте грешката си тази година. Освободете миналото и ще се почувствате по-добре.

Както се казва: „Нека животът се случи“. Да, трябваше да изтърпите много болка и страдание. Да, сега сте скептични към любовта. Да, не е лесно да се доверите на хората след всичко, което се случи. Но моля, не забравяйте, че не всички хора са еднакви. Лоши неща се случват, но се случват и добри неща. И, ако сте имали лошия късмет да се срещнете с лош човек в миналото, това не означава, че целият свят е такъв.

Оставете миналите спомени зад себе си. Просто обърнете тази страница от живота си и я забравете. Сякаш никога не е била. Започнете отначало – ще бъдете приятно изненадани колко добри събития ви очакват през 2020 г.!

Близнаци

Намерете себе си и ще намерите своята сродна душа.

През 2020 г. ще трябва да работите усилено – да работите върху себе си. Повечето от неуспехите миналата година се случиха по причината, че все още не сте разбрали себе си. Бяхте сигурни, че знаете какво искате, въпреки че в действителност всичко беше точно обратното.

Започнете със самолюбието. Не щадете време за търсене: какво обичате, за какво мечтаете, какви нови умения можете да придобиете, от какви навици е препоръчително да се откажете.

Научете се да се обожавате. По този начин вие ще определите какво точно харесвате в себе си и какво искате от другите.

Повярвайте ми, това ще ви спести много енергия и емоции. Накрая стигнете до дъното на това, което наистина искате. Или кого. Това е ключът към щастието тази година.

Рак

Приемете своето минало и повярвайте в настоящето.

Миналата година загубихте много време да мислите и помните какво се случи и как това е можело да бъде предотвратено. Имаше много въпроси, няма отговори. Не повтаряйте тази грешка тази година. Оставете миналото на мира. Настоящето е много по-важно.

Животът ни е твърде кратък, за да го прекараме в мислене, какво би могло да се случи, ако направите друго. Повярвайте в силата на настоящето. В себе си. За по-добро или лошо, приемете миналото си и живейте днес.

Вече сте на Пътя към вашата любов. Тя вече е много близка, въпреки че нищо не показва това. Между другото, дори не е нужно да търсите своята сродна душа: когато се появи в живота ви, веднага ще я почувствате.

Лъв

Приемете нещата такива, каквито са. Дори да боли.

Да следваш сърцето си е прекрасно. През 2019 г. вие, за съжаление, живеехте само с чувства и емоции. Както виждате, това не се получи. Работата е там, че сляпата любов е просто глупава любов. Нищо ново.

Зрялата любов изисква както рационалност, така и известна степен на практичност. Приемете нещата такива, каквито са, дори да ви боли много.

Най-лошото, което можете да си помислите за себе си, е да скриете главата си в пясъка, без да осъзнавате грешките. Този проблем няма да изчезне. Тази година със сигурност ще донесе нещо добро.

Дева

Вярвайте в Божията цел и се наслаждавайте на настоящето.

Девата прекара последната година точно противоположно на Лъвовете. Твърда логика и никаква спонтанност. Това е твърде много! Опитайте се да бъдете по-малко сурови и категорични през 2020 г.!

Само не забравяйте, че черната лента със сигурност ще се промени с бяла. И това никога не се случва когато искате, а когато        трябва да бъде …

Везни

Оценявайте себе си и не губете време за тези, които не си заслужават.

Миналата година изразходихте твърде много емоции за тези, които не бяха достойни за вашето внимание. И твърде много време, за да спасите това, което отдавна е унищожено.

Направете правилните изводи и се научете да цените себе си, а не суетенето. Не забравяйте, че отношенията все още са работа на двамата партньори. Не можете да влачите всичко само върху себе си. Ето защо, ако чувствате, че се борите сами за любовта – просто я пуснете. Защото такава връзка очевидно не си струва усилията и енергията ви. Заслужаваш повече от битки и неволи.

Скорпион

Дайте шанс на любовта и намерете щастие.

През 2019 г. направихте всичко, за да избягате от любовта. Може да сте се уплашили от отговорности и задължения. Сега няма значение.

Опитайте се да наберете смелост тази година и пуснете любовта в живота си. Отворете сърцето и душата си, за да я срещнете. Дайте шанс на любовта и със сигурност ще срещнете своята сродна душа и ще намерите щастие.

Просто отделете време. Просто отворете сърцето си, дайте сигнал, че сте готови да обичате и да бъдете обичани. И когато дойде твоят мъж, прегърни го здраво.

Стрелец

Отделете време: любовта ще дойде.

Миналата година се потопи в любовта безразсъдно. Толкова много искахте да обичате, и то веднага, че сте забравили за други важни неща.

Стоп. Направете почивка. Вашата истинска любов ще дойде. Просто бъдете отворени, а кога и къде ще се проведе срещата с вашата сродна душа е изненада.

Козирог

Бъди себе си.

Миналата година постоянно се тревожехте какво ще мислят другите за вас. И всичко това, за да зарадвате другите хора и да привлечете вниманието им. Това е голяма грешка.

Запомнете: тези, които наистина ви обичат, ви обичат именно за автентичността и искреността. И ако не се интересувате от никого, тогава колкото и да се преструвате, няма да промените ситуацията.

Бъдете само себе си тази година. И се гордейте с това!

Водолей

Ако нещо ви се струва правилно, направете го.

Опитайте се да преразгледате целите и мечтите си тази година. Може би сте заседнали в някаква ситуация и не можете да се откъснете от нея по никакъв начин? Запомнете: ако нещо ви се струва правилно – направете го. Слушайте интуицията си. Също така се опитайте да работите върху себе си. Намерете нови хобита.

Що се отнася до любовта, ще я намерите, когато най-малко го очаквате.

Риби

Погледнете по-дълбоко – в душата си.

Опитвате се все да обичате хората. Сънищата ви, разбира се, са страхотни, но с хората е много по-интересно.

Научете се да обичате хората, каквито са. Опитайте се да намерите нещо уникално и добро в тях. Защото основното не е външния вид, а човешката душа. Ако обичате човек като личност, тогава всичко останало остава на заден план.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments