Седмичен Хороскоп за 16 – 22 март 2020

Овен

През тази седмица е много важно да поддържате емоционален баланс и спокойно да се отнасяте към бариерите, които възникват по пътя ви. Препоръчително е да сте по-сдържани с висшестоящите, но е по-добре да не оставяте подчинените да се отпускат. Обърнете внимание на това, че малките промени в поведението ви могат да доведат до големи промени в атмосферата около вас. В четвъртък и петък се старайте да не извършвате несериозни действия, за да не се окажете в много деликатна ситуация. В почивните дни е по-добре да не влизате в спорове с роднини, за да не се карате с тях.

Телец

Тази седмица амбициозните ви планове обещават да се сбъднат, ако успеете да действате решително и да не говорите твърде много. В сряда не прехвърляйте решението на жизненоважни въпроси на други. Ако действате дипломатично и деликатно, то в четвъртък можете да убедите началниците си във важността на идеите ви. Пригответе се за семейни изненади за уикенда предварително.

Близнаци

През тази седмица ви очаква сериозна и голяма рязка промяна в дейността. Приемете помощта на колеги, ще ви бъде много полезно. В края на седмицата ще усетите промяна в ритъма – вместо напрежение ще дойде ред на лекота. Ако желаете, ще имате възможността да направите най-доброто впечатление на тези, с които общувате. През уикенда тайните на вашето дълго минало може изведнъж да бъдат разкрити.

Рак

През тази седмица вече ще можете да промените много към по-добро и няма да имате нужда от допълнителни усилия. Сега ще имате това, за което отдавна мечтаете, и ще почувствате удовлетворение. В личния ви живот се очакват приятни събития и важно признание. Не се колебайте да споделяте своите интересни идеи с началниците си. През почивните дни, особено в събота, ще получите усещане за мир и хармония със себе си. Насладете се!

Лъв

През тази седмица може да се почувствате изтощени. Това е знак, че трябва да промените спешно ситуацията. Потопете се в хобито си или потърсете ново. В четвъртък ще имате възможност да покажете ерудицията си по време на работа. Очакват ви много писмена комуникация и телефонни разговори. В петък е възможен сериозен разговор със стар приятел.

Дева

Това е седмица, в която да запретнете сериозно ръкави. Смяната на обстоятелствата не означава, че трябва да стоите със скръстени ръце. За да поддържате контрола над ситуацията, ще ви трябва много усилия, всички задачи ще трябва да бъдат решени навреме. В същото време се опитайте да не проявявате арогантност и да не се карате с другите. В края на седмицата направете нещо приятно за себе си, без това да вреди на останалите.

Везни

Това е време за поправяне на натрупаните грешки. Не мислете, че никой няма да ги забележи. Опитайте се да не вземате прибързани решения. Научете се да слушате и чувате, следвайте молбите на другите, ако са реалистични. Опитайте се да посветите времето си на решаването на семейни проблеми, за да бъдете най-добре разбрани и да не се чувствате пренебрегнати. 

Скорпион

Факт е, че времето не предполага желание за работа, но от вас ще се изисква да приключите с недовършената работа. Натоварването постепенно ще се увеличава. Изберете количеството работа, която можете да свършите. Опитайте да отделите малко време за себе си, ангажирайте се в самоусъвършенстването ви. Опреснете знанията си по чужд език или други ваши умения.  

Стрелец

Тази седмица неочакваните новини могат да променят живота ви и плановете ви за близкото бъдеще. Важно е обаче всичко да върви добре. Ще получите точно това, към което се стремете. Затова не се страхувайте да мечтаете. В работата няма да имате проблеми. В края на седмицата ще имате добра новина, свързана с личния ви живот. 

Козирог

Това е чудесно време за творчество, което ще позволи на много от вашите идеи да се сбъднат. Бъдете внимателни към молбите на близки. Помагането на другите ще повиши самочувствието ви. За да можете да контролирате ситуацията, трябва да проявите решителност и инициативност в работата. Придобитият опит ще отвори нови възможности. 

Водолей

Първата половина на седмицата ще бъде слаба на събитията, следователно е най-успешна за релакс. Време е да се почерпите с нещо, като повече книги или любими филми. Във вторник е по-добре да не изразявате на глас мислите си, тъй като ще има много обидени. В четвъртък се опитайте да не правите грешки и да не бързате. През почивните дни обърнете внимание на ползата от съня. 

Риби

През тази седмица умората може да напомни за себе си. Време е да помислите за почивка. Това се отнася най-вече до психическия аспект на въпроса. В средата на седмицата, помагайки на другите да решат проблемите си, можете да извлечете значителни ползи за себе си. В петък ви очаква много работа, но бързо ще получите резултата. През почивните дни не планирайте пътувания.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments