Седмичен хороскоп за 28 октомври – 3 ноември 2019

Вижте какво вещаят звездите за Вас за цялата седмица.

Овен 

Контролирайте емоциите, не взимайте решения в превъзбудено състояние.

27-и е може би най-рисковият и неблагоприятен ден за периода. На 28-и ще се събудите с нова мисъл или с готово решение на проблема, който ви вълнува. До 31-ви стартирайте нова дейност и подпишете нов договор. Вечерта на 31-ви Меркурий тръгва ретроградно. До 21-ви приключвайте, но нищо ново не започвайте. Днес 4-ри планети образуват кармичен кръст със слънцето ви. Очертават се емоционални изблици по незначителни поводи. Насъбраното с времето ще избухне в неподходящ момент. Не позволявайте да ви провокират и сами не провокирайте никого. Внимавайте да не изпуснете изгодна сделка с имот. Не сечете дървета, не се занимавайте с рискови състезателни дейности. Вероятни са инциденти.

Телец 

26-и ще ви донесе радост и възможност да постигнете поне една цел. На 27-и ограничете контактите. Не е ден за нови запознанства. На това новолуние Слънце, Луна, Меркурий и Венера ще ви гледат в опозиция от знака на Скорпиона. На 28-и не слушате интуицията и бъркате. На 29-и конкуренцията нанася удар. На 30-31-ви подпишете нови договори, внедрете се на стабилна позиция.

Днес всичко предприето ще тръгне успешно, ще ви донесе придобивки и лично удовлетворение. Най-добрият ден в месеца за покупка или уреждане на недвижим имот и наследство. С лекота ще се окопаете на по-добро място. Вечерта избягвайте конфликтни места и хора. За неделя не планирайте визити, посещение на рискови места и дейности, свързани с големи физически натоварвания.

Близнаци

На 26-и за вас ще има много посоки на избор. Възползвайте се от всяка покана. На 27-и тъмнината на новолунието е погълнала Луната. Тежък ден за женското начало. Назряват проблеми и конфликти. 28-29-и определят нови приоритети. Подпишете нови договори, не протакайте преговорите. На 30-и ще водите тежки разговори. На 31-ви сте в неблагоприятна юридическа позиция. Днес ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Уредете сделка с недвижим имот, рекламирайте се, търсете нови връзки и стимулирайте амбициозните проекти на децата. Всичко предприето ще донесе положителни резултати, пари и ползи. Където не става с добро, ще използвате натиск и принуда, но до вечерта ще постигнете каквото сте запланували и решили.

Рак 

Очертава се рисков уикенд. Не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи. Неочаквано и към вас може да се насочи нечия агресия, ако сте предозирали нещата и пресолили семейната супа. В следващите три дни се очертава напредък, изгодни положения и предложения. Сключете до 31-ви на обед новите си договори. Привечер на този ден планетата на бизнес инициативите Меркурий тръгва ретроградно. Днес Луната навлиза в нехармоничния ви знак на Везните и образува тежки аспекти, провокиращи емоционална и вербална агресия. Разпалват се скрити страсти и амбиции. Ще се водят разговори от позиция на силата. Лесно ще се влиза в конфликтни и рискови ситуации. Не вдигайте тежко. Не замествайте колега, не оставяйте някой друг да се грижи за професионалните ви и лични дела.

Лъв 

Купете нов дом, дори и със заем. В следващите три дни ще качвате кръвното дори и по незначителни поводи. Личната ви програма ще се разбърка. Вероятни са и здравословни проблеми. Щадете се. Подписаните на 30-31-ви договори ще са успешни и дълготрайни. В тези дни в живота ви ще се появи спонсор. Днес е най-благоприятният ден в месеца за сделка с недвижим имот и финализиране на преговори по имотни въпроси. Може да отдадете под наем обект, да наемете помещение или да вземете земя под аренда. Всяко начинание ще е успешно, ще позволи да печелите и да се подсигурите за зимния сезон. Ден за големи покупки и вложения. Не отлагайте нищо важно за следващите тежки за вас дни.

Дева 

Доставете си радост, изпълнете и дадените обещания. Всичко предприето ще тръгне успешно. За 27-и ограничете контактите до минимум. В следващите три дни сключете новите си договори, осигуряващи позицията, която ви удовлетворява. На 30-и се очертават проблеми в любовта. На 31-ви една врата ще се затвори, а друга ще се затръшне. Днес пътувайте, направете огледи на имоти и терени. Съчетайте полезното с приятното. Направете посещения, важни за бъдещето или за някой, който ви обича и цени. Вечерта носи напрегната програма. Не замръквайте на непознати места. Тази нощ слагаме край на лятното часово време. Налага се да влезем в нов ритъм на работа и любов. Утрешният ден ще донесе разочарования.

Везни 

Предстои ви тежък уикенд, зареден с емоционална агресивност, на моменти стигаща до тежки конфликти и разправии. В резултат се очертават опасни здравословни рикошети. На 28-и ще се събудите с точната мисъл за полезното и вредното и дано й се доверите. Ще си спестите бъдещи затруднения. До 31-ви подпишете новите си договори. На 1-ви срещате непреодолими прегради.

Днес родените в първата декада попадат в примката на тежки изисквания. Ще се наложи да променяте плановете си. Другите не спазват дадените обещания. Ще бъдете затруднени и в здравословен план или поради проблемите на приятел. Вечерта са вероятни конфликти. Трудно ще издържите на напрежението и може да си го изкарате на най-близките. Не вдигайте тежко.

Скорпион 

Може да уредите имотен и наследствен спор, да се сдобиете с терен за бъдещи дейности или с жилище. Предстои тежко и рисково новолуние във вашия знак, което ще засегне предимно родените в първата декада. Най-трудните ви дни за месеца може да се окажат 27-28-и. Не правете първа крачка към никого и нищо. На 30-31-ви ще имате и ще получите каквото искате. Днес денят е с пречистваща и разчистваща пътя ни енергетика. Някои неща ще стават по доста болезнен начин. Предстоят раздели и приключване на връзки. Приключете и имотни делби. Стремежът е към хармония. Вечерта не позволявайте на трети лица да се вклиняват в личните ви дела, намерения и отношения. Очертават се разправии, ако всеки не си знае мястото, правата и задълженията.

Стрелец 

Внимателно наблюдавайте и реагирайте на събитията, които ще се случват, за да не задълбочите конфликти и да не предизвикате такива. На 29-30-и вървите към изневери, но някой може да срещне и отдавна търсената любов. В този период може да направите бебето или да усетите и разберете, че вече е на път. В живота ви настъпват качествени промени. Подпишете нови договори. Днес денят е благоприятен за подсигуряване на гърба и бъдещето ви с нова имотна придобивка. Капарирайте жилище или бъдещия си офис. Може да се спазарите по цени на стоки и услуги и да подкрепите инициативите на децата. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Вечерта е заредена с прекалени емоции. Някъде чашата ще прелее. Внимавайте с алкохола и стимулантите.

Козирог 

Очертава се труден уикенд с тенденция към конфликти у дома и прекратяване на отношения. Неблагоприятно за сключване на брак. Здравето е нестабилно, не вдигайте тежко. На 28-и ситуацията при вас се прояснява и до четвъртък взимате правилните решения. На 29-и не бързайте да се обвързвате с нова любов, ако не сте приключили със старата. От 1-ви предстоят генерални промени. Днес и утре Луната ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Везните. Може да развалите договори и годежи и да влезете в разправии с роднини. Добре е в този ден да помислите за собствено жилище, за отделяне от родителите или децата. Вечерта ще е конфликтна и рискова за родените около 5 януари. От една накриво казана дума ще пламнат свещени войни. Щадете се.

Водолей 

Очертава се благодатен съботен ден, а в неделя проблемите на другите ще помогнат да решите своите. На 28-29-и ще се поизпотите, ще срещате съпротива и агресия и трудно ще се разберете с роднини по имотни въпроси. Вървите към изневери и неприятни обрати в семейните дела. На 30-31-ви преодолявате всяка бариера и подписвате изгодни договори. Идват покани, пари и придобивки. Знайте, че днес всичко предприето ще има успех. Включете се в брокерски инициативи. Помогнете на приятел да намери търсеното място и стартирайте съвместна инициатива на нов терен. Ден за окопаване и стабилизиране на позициите ви в работата и в живота. Подпишете нов договор, организирайте съвместни изяви и пътувания. Ще се радвате на подкрепа. Срещате бъдещи партньори и спонсори.

Риби 

Имате няколко варианта. Предложеното на 27-и ще съдържа уловки и измамни положения. На 28-и интуицията ви ще работи на пълен капацитет. На 29-и може да срещнете любовта на неочаквано място и в момент, когато мислите повече за работа. На 30-31-ви сте в неблагоприятна юридическа позиция. Ще служите на другите, а на вас няма кой да услужи. 1-ви ще ви донесе пари и пълномощия. От друга страна днешният ден е благоприятен за внедряване на ново място и на нов терен. Някой влиза във владение на собственост или се урежда с наследствена придобивка. Може да намерите обекта или помещението, където да развивате бъдещата си дейност. Ден на слънцето, в който е възможно духовно прозрение за бъдещето. Подходящо време и за засаждане на есенните култури.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments