Сексуалната съвместимост според кръвната група

Американски учени успяха да обяснят връзката между кръвните групи и физическата съвместимост на сексуалните партньори. Ето какви са изводите от проучването:

Мъж 0 и жена 0 кръвна група

Те се нуждаят от постоянен физически контакт, за да бъдат щастливи. Обикновено те имат абсолютно хармоничен сексуален живот.

Мъж 0 и жена A кръвна група

Много подходяща двойка за секс. Той е активен, тя пасивна. С ласки и убеждаване той може да я отведе до високи нива на сексуална активност, но най-важното е да не действа прибързано.

Мъж 0 и жена B кръвна група

Той е много активен, тя пасивна. Точно това е , което им харесва и на двамата. Те могат да се наслаждават на секса навсякъде и по всяко време.

Мъж 0 и жена АВ кръвна група

Поведението на мъжа е определящо в отношенията на тази двойка. Ако той е търпелив и нежен, хармоничниат сексуален живот и гарантиран. Ако обаче, той е прекалено взискателен и егоист, сексуалният живот ще е изпълнен раздори.

Мъж А и жена 0 кръвна група

Те ще прекарват повече време в леглото, отколкото всички други. И двамата искат секс. Важно е да се помни, че тази двойка не трябва да забравя за предварителната любовна игра.

Мъж А и жена А кръвна група

От всички възможни комбинации, това е най-подходящата комбинация за жената с А кръвна група. Тя е с този партньор, с който може да изпита най-голямо удоволствие и той го разбира.

Мъж А и жена В кръвна група

Те прекарват повече време да говорят за секс, отколкото да го правят. Броят на сексуалните пози е разочароващо малък. И двамата са плахи и недостатъчно чувствени един към друг. Жалко – а биха могли да изпитат огромно удоволствие.

Мъж А и жена АВ кръвна група

Пълен провал. Тази двойка най-вероятно няма да прави секс. Те се отнасят един към друг като брат и сестра. Орален секс въобще не се обсъжда, а традиционния винаги един и същ. Впрочем и с него се захващат твърде рядко.

Мъж В и жена 0 кръвна група

Те обичат да се учат един друг на нови сексуални техники. Тя е лидер в отношенията им, но и неговите сексуални таланти не могат да бъдат подценявани.

Мъж В и жена А кръвна група

Тя обича, когато двамата правят нетрадиционен секс. В допълнение и двамата са еднакво активни в тази двойка.

Мъж В и жена В кръвна група

Техният секс е посредствен, удволетворението – също. Може да опитат да подобрят техниката си.

Мъж В и жена АВ кръвна група

Темпераментна двойка. Те са хазартни експериментатори и са в състояние да изпробват огромен брой вариации. Най-голяма е сексуалната съвместимост когато мъжът е по-млад.

Мъж АВ и жена 0 кръвна група

Сексът ги обединява. Те ще бъдат щастлива двойка, но само ако мъжът може да се адаптира към нейният темперамент и нужди.

Мъж АВ и жена А кръвна група

Той е страстен партньор, така че те правят секс достатъчно често. Но връзката им е безперспективна, ако в нея няма поне малко чувства.

Мъж АВ и жена В кръвна група

Те правят секс по-рядко от всички други двойки. Въпреки това са напълно доволни един от друг. Може би, защото те не познават грубостта и липсата на уважение към партньора.

Мъж АВ и жена АВ кръвна група

Възможностите тази двойка са безкрайни. Те могат или да постигнат абсолютна хармония, или да бъдат пълни антиподи. Но ако и двамата подходят към секса творчески, не би трябвало да има проблем.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments