Семейство трансформира изоставена църква на 300 години в техния дом мечта! Невероятен е! (ВИДЕО)

Хората със собствени жилища знаят колко трудно, скъпо и дълго като процес е да откриеш правилния дом. Този, който е уютен и отворен към теб и близките ти. Дори, когато оставим настрана финансовата част, пак е нелека задача.

Ето заради това все повече хора започват да мислят нестандартно

Хората взимат решения, които само преди няколко години щяха да бъдат заклеймени като странни или откачени. Най-активната тенденция е тази на малките и болни домове.

Героите в нашата история обаче не си падат по малките къщи и апартаменти. Те искат простор, много място, което да преобразят да себе си. Това са Иън Ботъмли и Сали Ониънс. Двойката решава да закупи църквата Свети Николай. Намира се в Kyloe, Northumberland, което е в Англия. Тя е построена преди около триста години, като от няколко десетилетия стои свободна и изоставена. Покупката се случва през 2002 година.

Няма нужда да се споменава, че по имота има МНОГО работа. Те запретват ръкави и започват веднага. Трудят се упорито, но реставрацията и ремонтите са тежки и дълги. Приключват с тях след шест години.

Привлечени са от духа на 18-ти век, но искат да направят някои промени, за да е съвременен и функционален техния дом. Оригиналните каменни елементи са запазени, като цяло външната архитектура е оставена почти непокътната. Вътре обаче се е случила истинска метаморфоза.

Може да видите резултата във видеото:


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments