Сериозни разходи, предателство и срещи със стари приятели съпътстват Везните през 2020

Февруари

Ентусиазмът, с който ще започнете нов бизнес през февруари, няма да остави никого безразличен. Може би това ще е нова работа или ново хоби, в което решите да се гмурнете. Присъствието на Венера в Риби подсказва, че новото ви хоби ще има благоприятен ефект върху чувствените отношения, което означава, че ще ви доближи до човек, който наистина ви харесва. Между другото, този месец е идеален за сдобряване с хора, които неволно сте обидили по-рано, или за създаване на нови, интересни познанства. Вероятно тези хора, с които ще общувате през февруари, ще ви помогнат да постигнете успех в бъдеще.

Март

През този период ще се сблъскате със сериозни разходи. Може да не сте твърде доволни от раздялата с парите, но тези средства ще станат основата на бъдещото ви развитие. Парите може да са необходими както за стартиране на собствен бизнес, така и за подарък на любимия човек, с когото планирате да свържете живота. Разделете се с тях без съжаление! Освен всичко друго, Марс, който посещава Козирог, ясно казва, че е време да се погрижите за здравето и външния си вид. Това време е подходящо за козметични процедури и операции, свързани с пластични и външни промени. Важно е само да направите информиран избор, за да не съжалявате в бъдеще.

Април

Доста тревожен месец за Везните. Може би в този период ще се натъкнете на предателство на човек, когото сте познавали отблизо и на когото напълно сте се доверили. Ще трябва да преразгледате средата си и да си дадете обет да продължите да бъдете по-внимателни с избора на приятели. Юпитер в Козирог пояснява, че е време да се справят с документи, свързани със собствения им имот, евентуално пререгистриране на къща или апартамент за децата им. Важно е да направите този избор съзнателно, защото в бъдеще може да съжалявате за небрежното решение, но ще е твърде късно.

Май

Този период обещава да бъде спокоен в живота на Везните. Важно е да си починете, помислете къде се движите и към какво се стремите. Може би през май ще “узреете” за обучение или преквалификация. Поне Меркурий в тригона към Слънцето казва, че времето за подобни решения е най-подходящото. А през май Везните ще намерят нов обект на обожание и ще насочат цялата си сексуална енергия към човека, който харесват. Важно е само да не загубите главата си от бушуващите чувства, защото влюбените Везни са способни на всякаква глупост. Дори в това състояние се опитайте да се вслушате в думите на родителите си, защото последствията може да не са най-розовите.

Юни

Този месец може да донесе на Везни много проблеми, ако представителите на тази зодия са твърде откровени и приказливи. Може би вашите думи ще бъдат интерпретирани по свой начин. Или може би клюките за вашето поведение ще доведат до сериозно недоразумение. Бъдете готови да се извинявате на началниците си и да доказвате собствената си правота. Меркурий в Близнаци казва, че Везните няма да имат проблеми с красноречието този месец, което означава, че всичко трябва да се получи. И въпреки това, този период трябва да научи Везните да избират хора, с които можеш да бъдеш откровен, и такива, с които не можеш.

Юли

Ретроградният Меркурий в Рак казва, че този месец Везните могат да бъдат предпочетени за лидерска позиция, предлагайки им да се пробват. Звездите казват, че тази оферта трябва да бъде отказана. Нещата няма да вървят така, както Везните планират и висшите ешелони могат сериозно да бъдат разочаровани от тези хора. Времето ви да станете ръководител на екипа все още не е дошло! Бъдете търпеливи и продължете да работите, запретвайки ръкави. В същото време, опитайте се да не забравяте за домакинските дела. Ще имате твърде много проблеми вкъщи и колко добре и бързо ще се справите с тях, зависи от семейното благополучие и спокойствието в къщата.

Август

Слънцето в Лъв, което означава, че самоличността на този знак през август 2020 г. ще може да покаже най-добрите си качества и да вземе решение за неща, в които преди се съмняваше. Така че, ако решите да свържете живота си с любимия човек и имате планове да му направите предложение, изберете втората половина на август за това. Този месец е подходящ и за преместване в друга държава. Като цяло, всички значими събития, с изключение на скъпи покупки и инвестиции, трябва да бъдат проведени този месец. Важно е само да не обидите никого с решението си, защото кавга този месец може да доведе до години на враждебност. Между другото, Меркурий в Рака ще ви помогне да бъдете по-добри и благоразумни.

Септември

Бъдете готови за това, за което миналото ви ще ви напомня през септември. Може би ще срещнете човек, на когото сте обещали нещо, но не сте спазили думата си или ще ви напомнят за неприятен акт, който се опитвате да забравите дълги години. Във всеки случай месецът е подходящ за решителни действия, защото Марс е включен в знака на Овен. Ако е необходимо, поискайте прошка за вашите действия или си платете дълговете. Не забравяйте, че за да стъпите уверено в щастливото бъдеще, трябва завинаги да се сбогувате с миналото си. Освен това, понастоящем не можете да откажете искането на вашите роднини и приятели. Ако сте в състояние да осигурите цялата възможна помощ, направете го!

Октомври

Идва време, когато Везните могат да жънат резултатите от своя труд и да се радват на победи. През този период си струва да си вземете ваканция и да се отпуснете от душа някъде далеч от предимствата на цивилизацията и други хора. Този период е идеален за признаване на любим човек това, което сте се страхували да кажете преди. Освен това, октомври е време, в което можете да изградите най-амбициозните планове. След като вече зададете нови показатели, ще получите шанс да ги приложите още през първата половина на следващата година. Основното е, че вашите начинания подкрепят партньора ви, защото Везните са двоен знак.

Ноември

Ретроградният Марс в Овен предполага, че този период не е подходящ за бизнес дейност. По-добре е да отстъпите и да гледате как се държат вашите съюзници и опонентите ви. Може би един поглед отстрани ще ви позволи да разберете по-добре кой с всъщност сте приятел и кой просто се е прилепил. В същото време ноември е добър за укрепване на материалната база, което означава, че ако възнамерявате да купите нещо у дома, за да подобрите живота си, не забравяйте да го направите веднага. Важно е само внимателно да следите парите, защото този месец е лесно да се спънете в измамници.

Декември

Слънцето посещава Стрелец, което означава, че е време да отидете на дълго пътуване, например, да посетите роднини или да си починете в добра компания. Вярно е, че Везните трябва да бъдат особено внимателни през този период, защото вероятността от сериозно заболяване или сериозно нараняване е по-голяма от всякога. Ще бъде по-добре, ако вашият избор е най-безопасният вид транспорт и докато сте в чужбина, няма да започнете кавга с местното население. Краят на годината ви обещава много приятни впечатления и неочаквани срещи с хора, които не сте виждали отдавна. Опитайте да извлечете максимума от времето си!


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments