Силата на кармата – каквото повикало, такова се обадило


Всеки човек притежава лична карма, а дали тя е добра или лоша, зависи от неговите действия, думи и мисли, както в този, така и в предходните му животи. Духовенството и тези висши сили могат значително да повлияят върху живота ни, тъй като кармата е ключов фактор и в любовните отношения.

Има редица доказателства за това, че човек привлича хората, в които вижда себе си и по-точно негативните си черти. По този начин, подсъзнанието ни се надява се отърве от лошата си карма, да преодолее страховете си, да постигне вътрешен душевен мир.

Това е неосъзнат процес. Душата избира първо родителите, след това партньорът, с който би искала да продължи рода. Що се отнася до него, той често притежава недостатъци, сходни на нашите, но това осъзнаваме впоследствие.

Донякъде, това не е честно, понеже искаме да изчистим съвестта и кармата си за сметка на партньора. Ако, обаче, променим мирогледа си и пожелаем да се учим от него, да пречистим кармичния си път взаимно, да израснем заедно, тогава, резултатът би бил ефективен.

Важно е всичко да се случва по едно и също време, да бъдете в синхрон с партньора, тъй като ако само единият се развива, другият ще започне да се вглъбява в недостатъците си, да се натъжава и да става причина за проблеми помежду ви.

От друга страна, вие ще се тревожите за него и няма да бъдете в състояние да постигнете така желаната хармония със себе си. Трябва да бъдете на едно и също емоционално ниво, да пожелаете развитието заедно. Само тогава, обстоятелствата ще са благоприятни и за двама ви.

И макар, че същността на кармата се състои в това, че нещата, които ни се случват са отражение на собствените ни действия, факт е, че сме способни и сами да изчистим лошите кармични връзки. На първо място, човек трябва да осъзнае, че както добрата, така и лошата дума, мисъл и постъпка се връща многократно.

Със сигурност сте попадали в ситуация, в която „случайно“ ви е провървяло в нещо, за което сте оказали помощ някога. Или обратно – сполетяла ви е беда, която сте пожелали на врага си или нещо подобно. Всичко това е карма и всеки от нас има силата да промени своята.

Кармата се пречиства с добро. Позитивното мислене ще доведе положителни събития в живота ви а оттам и положително развитие в любовта. Партньорът, когото ще привлечете ще бъде духовно извисен, с желание за развитие, с желание за взаимност. Ще бъде готов за пълноценната връзка, която искате и вие.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments