Силните алфа жени по-скоро ще са сами, вместо да губят времето си с незрели мъже

Силните и уверени жени карат света да се върти. Те знаят точно как да хванат живота здраво и да вземат нещата в собствените си ръце.

Тези забележителни същества знаят цената си. Знаят точно какво искат от живота и не очакват да го получат наготово. Работят здраво, за да осъществят най-големите си цели и дълбоки желания.

Но най-важното е, че силните жени не позволяват на мъжете да ги определят.

Те никога няма да бъдат покорни и подчинени на друг човек.

Няма да се кланят на никой мъж.

Защото истинските, смели жени не се страхуват да бъдат сами. Те са преживяли много в живота си и знаят, че единствения начин да намериш щастието е да си го създадеш сам.

Изгубили са много от времето и енергията си да се занимават с токсични хора и накрая са разбрали, че животът е кратък и единствения начин да го направиш хубав е да се съсредоточиш над себе си.

Сигурно си мислите, че е много по-лесно да говориш за силните жени, отколкото всъщност да бъдеш такава.

Изисква се кураж да се бориш за това, което заслужаваш, и да не се примиряваш с каквото дойде.

Отнема безброй безсънни нощи в размисли над живота. Иска се истинска смелост да устоиш на течението и да плуваш в противоположната посока. Да знаеш какво искаш и как да го получиш.

Изисква се истинска почтеност да кажеш „не”, когато се налага. Иска се честност и великодушие да можеш да кажеш от какво наистина имаш нужда в живота.

Така че що се отнася до връзки, в които любовта е престорена и фалшива, няма да стане.

Силните жени знаят колко е ценно тяхното време и отказват да го губят с хора, които не си правят труда да го уважават.

Силните жени живеят живота си по собствени правила. Внимателно поставят граници си и не позволяват на никой да ги прекрачва.

Силните жени знаят, че щастието може да бъде намерено вътре в собственото им сърце, не в някоя повърхностна връзка. И особено не и в измамната прегръдка на някой играч, чиято единствена цел е да те вкара в леглото.

Силните жени не възприемат връзките като спасителна мрежа, в която могат да полегнат и да се отпуснат. Те смятат връзките за предизвикателство. Силна връзка, която може само да ги окуражи да отворят крилата си и да полетят.

Силните жени не се установяват, защото са фокусирани върху собственото си израстване.

Точно затова тези красиви, безстрашни и невероятни създания не губят времето си с несъобразителни, груби и арогантни типове. Предпочитат да прекарат живота си в самота, работейки над духовното си израстване и мечтите си, отколкото да прекарат и минута в повърхностна и незряла връзка с някой, който ги вижда само като играчка.

За тях да си сам няма нищо общо със самотата. Това означава да имаш възможността да се подобриш и да заобичах повече себе си.

Браво за всички силни жени, които познаваме, които искаме да бъдем и които да отгледаме.

Powered by Facebook Comments