Символите, които ще ви донесат богатство и щастие през Новата 2020 година

Можете да привлечете късмет през идната 2020 г. по различни начини, включително като използвате символи и талисмани. Те ще донесат щастие в живота и ще помогнат да привлекат вниманието на новия патрон на годината.

Символи на Нова година са не само фигури на покровители на животните, но и талисмани, които привличат богатство и щастие. Препоръчва се да започнете подготовката за празника на 2020 г., да планирате празнично меню и да започнете с приготовлението на новогодишната украса.

  1. Основният символ на годината, разбира се, ще бъде фигурата на покровител на животните. През 2020 г. това е Бял метален плъх. Плъхът ще привлече вниманието на господаря на годината и със сигурност ще донесе късмет във всички области на живота.
  2. Малка монета може да се превърне в символ на късмета. Тя трябва да се постави под дървото с думите:

„Когато часовникът удря и годината се сменя с нова, така богатството тече към мен като река, а посоката му не се променя за една година.“

Монетата се държи под елхата до изтичането на Старата  година, след което се поставя в портмоне и не се изважда през цялата година.

  1. Детелината ще помогне за привличане на щастие. Може да бъде нарисувана или по-добре изрязана от зелен филц, обшит с бяла нишка и носен като талисман.
  2. Богатството и просперитетът няма да напуснат дома, където няма място за конфликти и скандали. Символ на това ще бъде чифт бели гълъби или лебеди. Картината с изображението може да бъде окачена в спалнята или хола.
  3. Символите на просперитета ще бъдат числата, които могат да бъдат нарисувани с червена боя върху бяла хартия. Всяка комбинация от числа 2 и 3 ще донесе щастие в къщата и късмет в живота.
  4. Символът на новата 2020 г. е гранат. Енергията му пази от всякакви неблагополучия и привлича богатство. Бижутата с тези минерали могат да се носят ежедневно, или можете да си купите малко камъче и да го поставите в портфейла си или да го поставите под възглавницата си у дома.
  5. Стайните растения ще процъфтяват. През Нова година си струва да отглеждате лилии и теменужки. Тези цветя ще имат благоприятен ефект върху хората и ще помогнат да се регистрира местоположението на Белия плъх. С лилиите обаче човек трябва да е внимателен. Тези растения се считат за енергийни вампири, така че нямат място в спалнята.
  6. Ежедневните хранения също могат да станат символи на щастието. Важно е да изберете красиви ястия и да готвите проста, но полезна храна. Белият метален плъх ще оцени, ако получи късче храна в отделна чиния.
  7. Можете да играете с домашния декор и аксесоари, например да сменяте завеси, да изберете спално бельо в цвят, който ще донесе късмет през 2020 година.
  8. Цялото семейство може да поръча халби с изображения на плъхове и пожелания за щастие през новата година. Употребата им също ще привлече късмет, щастие и богатство, особено ако започнете да пиете напитки от тях.

Важен символ на всяка година е елхата, декорирана в съответствие с вкусовете и предпочитанията на новия патрон. Декорирането на празнично дърво е специален ритуал и ако цялото семейство се заеме с това приятно занимание, то определено ще внесе енергията на просперитет и късмет в къщата.

 


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments