Сладък пелин за лечение на рак и бактерии

Сладък пелин за лечение на рак и вируси

Един от четирите вида пелин е сладкият пелин. Всички видове имат различно предназначение и всички те имат различни вещества, които са лековити.

Ароматът на невероятния сладък пелин е толкова хубав, че в по-голямата част от турските дворове се отглежда като цвете! Той расте до 2,5 метра и обича слънцето. За пелинът не се говори много, но това, което се знае отпреди 1000 години, е, че китайците са го използвали като лекарство срещу малария и хемороиди.

Основният елемент, който се съдържа в листата е артемисининът. Съдържа и етерично масло. Билката има антивирусно, антипаразитно, противораково и антигабично действие.

Артемисининът пренася желязото директно при рака, желателно е да се пие желязо, докато консумирате тази билка за тази цел, например, човек може да пие чай от коприва.

Научните изследвания показват, че канцерогенните клетки имат повече желязо от нормалните клетки, а артемисининът, когато влезе в контакт с желязото, освобождава свободните си радикали, като по този начин ги унищожава.

Дава отлични резултати при лечението на рак на белия дроб, рак на устата, рак на черния дроб и яйчниците, на матката, левкемията.

Поради свойствата му, той се използва за намаляване на високата телесна температура, срещу грип и треска, малария, мускулни болки, има противовъзпалителен ефект и засилва имунната система.

Може да се използва и при възпаление на червата и артрит.

Китайски билкар разкри, че все още го използват като билково лекарство срещу хемороиди, а наскоро го включиха в борбата с корона вируса.

Лично аз не бих препоръчала да го смесвате с други билки, защото той е достатъчно мощен, за да реши проблема.

Рецепти
1.Чай за по-сериозни заболявания: 1 кафена лъжичка пелин се залива с 250 мл преварена вода. Престоява 30 минути, след това се пие по 1 чаша, 30 минути преди хранене, 3 пъти на ден.

2.Чай при корона вирус: 1 кафена лъжичка се залива с 250 мл вода, престоява 20 минути и се пие 2 пъти на ден.

3.Като превенция на тези заболявания: 1 супена лъжица билка се залива с 250 мл вряла вода. Престоява 20 минути и се пие по 1 чаша на ден.

Важно: Поради различните алкалоиди, съдържащи се в билката, трябва да се правят паузи. Пийте 7 дни и след това направете почивка за 3 дни. Не предозирайте и пийте според нуждите! Не се препоръчва за кърмачки и бременни жени и деца.


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments