Стани автор

Ти обичаш да пишеш? Стани автор в Poznanieto.bg

Aко имате желание да пишете, да споделяте и да бъдете съпричастни към утвърждаването на нашия сайт като място, където всички свободно споделят мисли и истории, които са променили мирогледа им, моля, изпратете ни ваш материал и станете един от съавторите на този сайт.

Не търсим хора, които просто да пращат статии с цел да се рекламират, а хора с които може да доразвием Poznanieto.bg и да го превърнем в място, където се споделят смислени и стойностни неща от живота.

Ако пожелаете всяка ваша статия ще бъде публикувана от ваш собствен профил с вашето име, снимка, описание и контакт в социалните мрежи. Този профил може да се постави под всяка твоя статия.

Пишете за това, което Ви харесва. Пишете за това, което излиза от сърцето и душата ви и така, ще се получи един невероятен текст.

Много е важно статията да е уникална. Какво ще рече това? Да са написани от Вас самите, а не copy/paste от някой друг сайт. Не е това целта ни, твърде лесно е. Тук се стремим да накараме всеки да сподели личното си мислене, а не на някой друг. Ако установим, че дадена статия е открадната, то тя ще бъде премахната. Моля ви, ние искаме вашето мнение. Искаме уникална статия написана от Вас самите! Може да споделите притча или някоя мисъл на известна личност, но след нея споделете и вашето лично мнение и това как вие я възприемате, за да направите статията уникална.

Ако имате личен блог, където пишете, с удоволствие ще ви помогнем и ще споделим вашите материали, ако са релевантни. Важно е в края на статията да пишете кои сте (име, e-mail, сайт). Така, ако външен човек чете това, което пишете и има интерес, ще може лесно да се свърже с вас. Много е важно авторът на статията да помага за нейното споделяне и достигането и до по – голяма аудитория от хора, защото това е полезно и за двете страни.

 

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Заглавие

    Вашaта статия