Съществуват 4 основни типа връзки. Към кой спадате вие?

Конфликтна, но страстна. Ориентирани един към друг? Любители на драмата? Кой е вашият тип връзка. Вгледайте се в нея и преценете.

Почитатели на драмата

Вашата връзка е такава, ако имате склонност да взимате решения на базата на негативен опит от миналото или от живота извън пределите на връзката. Отношенията ви са пълни с възходи и падения. През по-голямата част от времето, което прекарвате заедно, говорите за връзката си. Предпочитате да прекарвате свободното си време отделно един от друг, всеки със своите собствени приятели.

За съжаление – този тип двойки се разпадат два пъти по-често от останалите.

Конфликтна, но страстна

Вашата връзка е такава, ако срещите ви винаги са запомнящи се и страстни. Прекарвате съвсем малко време, чувствата ви постоянно се менят. Постоянно се карате, след което следва страстно сдобряване. Бягате известно време един от друг, започвате да си липсвате и отново се хвърляте през глава.

Статусът на този тип двойки обикновено е „сложно е“. Те обаче не се разпадат толкова често в сравнение с останалите.

Парти партньори

Вашата връзка е такава, ако обикновено комуникирате чрез социални мрежи. Ако сте общителна двойка с много приятели, с които прекарвате време постоянно. За вас идеалната вечер е игра на „Монополи“ с приятели, приготвяне на вечеря заедно или купони в дискотеката до ранни зори. Също така се чувствате се комфортно да говорите за всичко един с друг.

Този тип двойки са доста силни, тъй като се базират на приятелски чувства.

Ориентирани един към друг

Вашата връзка е такава, ако имате общи хобита и интереси, прекарвате много време заедно, имате еднакви виждания относно това къде да прекарате ваканцията си.

И разбира се – опитвате се се да разрешавате конфликтите чрез компромис.

В 90 процента от случаите този тип връзки приключват с брак.

Източник и снимка: obekti.bg

Powered by Facebook Comments