С този трик ще премахнеш опасния и тежък сняг от покрива си безопасно и с лекота! (ВИДЕО)

Зимата все повече се приближава и с това идва най-досадният, понякога и опасен проблем – чистенето на снега от земята и сградите като цяло. Особено с покривите, задачата е трудна, а понякога и доста опасна. Днес ще разгледаме едно видео, в което се показва как лесно и безопасно да премахнем снега.

Когато дойде моментът, облечете зимното си яке и вземете здрава и дебела връв или някакво въже

Нищо повече не ви е нужно, за да се справите с проблема. Просто трябва да завържете въжето на подходящото място, а то ще ви помогне да се отървете от огромни количества натрупан сняг.

Във видеото всичко е показано. Ще видите една невероятна гледка, но и огромна купчина сняг и лед на покрива на колибката му. Ако той не се справи с това нещо, може да се случи повреда на покрива, някой да бъде затрупан и дори ударен по главата силно. А, когато снегът пада, насладата е безкрайна. Става само с виждане.

Оказва се, че покривите си имат няколко стратегически точки, които могат да помогнат в разчистването. Човекът връзва въжето за някой комин, в някой от крайщата на покрива или за нещо друго, което стърчи отгоре. След това пуска въжето, така че да може да го хване от земята. Отдалечава се на безопасно разстояние и с въжето минава в основата на снега и леда. Така лека полека нарушава структурата му, което води до ефектното свличане.

Вижте сами във видеото:

 


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments