Така ще се сбогува една силна жена…

Силна жена няма да плаче дълго време, няма да ви обвинява или да ви принуждава да останете. Тя знае, че това само ще я направи по-силна и осъзната. Тя ще ви пусне, защото знае, че нещо много по-добро се е запътило към нея. Добре осъзнава, че някой хора влизат в живота ни за малко, а животът продължава да се движи напред, независимо дали имаме партньор до нас или не. Силната жена знае, че въпреки самотата си, тя трябва да оцелее, по-добре е да порасне в тази ситуация и да натрупа опит, за да може да свърже съдбата си с подходящ човек.

Силната жена винаги помни, че вниманието и обичта са нещо, което не трябва да се изисква от другите хора, защото любовта трябва да бъде взаимна и лесна.

Тя е една от онези жени, които наистина разбират, че ако това е правилният човек, той винаги ще бъде там. И ако той все пак реши да си тръгне, тогава няма нищо трагично в това – в края на краищата по пътя на живота тя ще може да срещне още много достойни хора. Тази жена знае, че всеки край винаги е последван от ново начало. Не се страхува да започне от нулата. Тя ще бъде наранена, но никога няма да съжалява, че се е влюбила в теб. Силната жена е безстрашна и знае, че има смелостта отново да отвори сърцето си, въпреки че е наранена повече от веднъж. Такива жени винаги запазват надежда. Липсата на партньор ще я научи да цени себе си и в крайна сметка ще разбере, че винаги ще остане себе си, със или без теб.

По този начин, вместо да оплаква загубата, тя ще направи всичко възможно да се възкреси отново и да продължи да живее.

Вашето отсъствие ще стане гориво за нея, за да постигне целите си. Тя не само ще оцелее, но и ще изпълни мечтите си. Въпреки факта, че сега изглежда пречупена, тази жена знае със сигурност, че може да стане по-силна от преди, тъй като винаги се учи от болката си, а вие й дадохте достатъчно уроци. Вместо да ви моли да се върнете, силна жена ще се научи да прощава на себе си. Тя ще се научи да обича себе си повече от преди и ще осъзнае, че  това е ключът към нейното оцеляване. Тя ще се опита да направи всичко възможно, за да не обвинява себе си за решенията и изборите в живота си.

Ако силна жена се сбогува, е малко вероятно да промени мнението си. Тя винаги ще се движи напред, тъй като не живее в спомени. Вие сте само част от нейното минало. Силната жена, разбира се, може да даде втори шанс, но вече не можете да върнете досегашното й доверие. Тя ще ви прости, но няма да забрави какво сте и причинили.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments