Тахан и мед при депресия, тревожност и хронична умора

Тахан и мед при депресия, тревожност и високо кръвно налягане

Само 2 съставки – рецепта, която е на повече от 6000 години. Това лечебно лакомство се споменава в Илиада на Омир под името Интрион.

Това е невероятно вкусно средство, което представлява смес от две невероятно мощни съставки.

Съдържа желязо, цинк, фибри, калций, мед и редица витамини, необходими за здравето и правилното функциониране на организма.

Според едно изследване тази комбинация от естествени съставки е ефективна за регулиране на съдържанието на мазнини в кръвта, особено LDL и HDL холестерола.

Тази смес е идеална за справяне с аритмията, високото кръвно налягане и подобряване на кръвообращението и лимфата. То ще ви даде нужната енергия и сила.

Проучванията показват, че редовната употреба на това средство може да реши проблемите с хроничната умора, тревожността и депресията. Има голям ефект върху хроничния стрес след 3 седмици редовна употреба. Ново проучване потвърди, че тази смес е ефективна за намаляване на депресията, атеросклерозата и високото кръвно налягане.

Сместа съдържа общо 182 елемента, които са полезни за здравето. Високата концентрация на антиоксиданти предотвратява развитието на рак и други сериозни заболяания на клетъчно ниво.

Горещо препоръчваме да опитате тази рецепта и да я използвате редовно.

Съставки:
300 гр. тахан
300 гр. натурален мед

Можете да си приготвите тахана сами. Необходими са ви: 1 чаша сусамово семе, 2 супени лъжици масло (използва се главно сусамово, зехтин или слънчогледово масло).

Поставете съставките в блендер и разбъркайте до гладкост. Таханът е готов!

Приготвяне и употреба:
Смесете тахана и меда в купа. Може да добавите шепа смлени орехи, бадеми, шам-фъстък или лешници по ваш вкус.

Поставете сместа в стъклен съд и съхранявайте в хладилник за 1-1,5 месеца.

Бъдете умерени в употребата на тази смес, тъй като тя е мощна енергийна и витаминна „бомба“. Достатъчно е децата да консумират по 1 чаена лъжичка на ден, за възрастни – 1 до 2 супени лъжици, но не повече.


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments