Творби на гримьор, който доказва без думи, че няма грозни булки!

Сватбата е едно от най-вълнуващите събития в живота ни и един от най-напрегнатите дни за булката. Толкова много подготовки, толкова много работа и винаги остават мисли дали всичко е свършено и дали не остава още нещо. Емоцииите се менят постоянно, а по-претенциозни булки започват да планират това събитие поне година по-рано. Други планират всичко в последните месеци и все пак всяка сватба е хубава и минава по свой си уникален начин. На влюбените горчиво!
Освен роклята, обувките, чантата, прическата, всяка булка трябва да помисли и за сватбения си грим. По-суетните ходят няколко пъти на предварителни прически и на предварителен грим – искат всичко за голямото събитие да бъде изпипано. Всяка булка има характерни чарти, различна по своему, затова гримьорите и фризьорите трябва да преценят как да направят идеалния завършек на визията им.
Тези, които имат късмета да попаднат в ръцете на Arber Bytyqi, разбират, че всяка пепеляшка може да се почувства като истинска принцеса в ръцете на този творец.

Ето едни от най-добрите попадения на гримьора, които показват, че грозни булки няма! Наистина забалежителни работа.

Какво мислиш за услугите на професионалните гримьори? Мислиш ли, че професионалния грим е загуба на пари или пък показва нещо, което не е реално? Сподели с нас в коментарите.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments