Тези зодии никога, ама никога не прощават обида! Виж кои са!

Зодиите, принадлежащи към елемента Огън – Овен, Лъв и Стрелец – бързо прощават на другите. Те отлично изразяват емоциите си, така че веднага забравят за проблема, изхвърляйки гнева си. Те са изключителни щастливци. А кои са тези представители, които не могат да простят и забравят?

Има зодии, които не могат да забравят, да простят – могат да таят недоволството в продължение на много години. Дори са склонни на отмъщение. Не ги подценявайте.

Скорпион – хората, които са родени под знака на Скорпиона, са много отвъстителни. Когато представител на тази зодия усети нещо неприемливо в поведението на някого, той ще направи всичко, за да си отмъсти. Понякога представителите на тазии зодия са толкова чувствителни, че ако чуждото мнение не съвпадне с тяхното, или някой се опита да ги нарани, те ще мислят отмъщение с години. И са готови да го сервират, точно когато другите най-малко го очакват. Скорпионите държат на честни и открити взаимоотношения и същото дават и те.

Близнаци –този зодия винаги има две страни. И едната е по-хубаво никога да не бъде събуждана. Ако някой нарани близнак, той е готов на всичко, за да си върне. Никога няма да спести обиди и да оцели човека срещу себе си в най-слабото място. Горко на всеки, който реши да спори с близнак или да му покаже, че греши в нещо.

Дева – макар и добри души по прирада, не трябва да бъдат закачани. Те са убедени, че винаги знаят повече от другите, че имат правилни разсъждения. Ето защо, ако някой ги разочарова, те ще запомнят разговора в най-малкия детайл и ще го анализират в продължение на месеци. След това в най-удобния за тях момент, ще си върнат. Ще нагробят, дори могат да изрекат неща, които не мислят, само и само да поставят другия в неизгодна ситуация и да му развалят настроението.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments