Тест от английски психолози, за да опознаете себе си по-добре

Тест-от-английски-психолози,-за-да-опознаете-себе-си-по-добре

Едва ли има някой, който да те познава по-добре от теб самия. Но във всеки от нас има потайни ъгълчета, за които не знаем и самите ние. Точно за това са измислени прости, но ефективни тестове. Те помагат да погледнеш в себе си и в своя характер от друг ъгъл. Подготвили сме за вас кратък тест, който ще ви помогне да определите главните черти на характера и да се вгледате по-дълбоко в себе си. 

Избери една от чашките. Разгледай си, представи си, че искаш да си свариш чай. Коя от тях би избрал? Не мисли дълго, довери се на интуицията си. Избра ли? Тогава е време да научиш за своите добри и лоши черти на характера, които са скрити в теб.

Чашата с котето

Ти си общителен и позитивен човек. Цениш уюта, топлите хора и искрените постъпки. Обичаш задушевните разговори с интересни хора. Всички те смятат за добряк. Това е така, защото виждаш в хората само доброто и получаваш радост от това. Но понякога тази вяра в хората се обръща срещу теб.

Шарената чашка

В живота за теб винаги е по-важно качеството, а не количеството. Ти си деликатен човек, който не търпи, когато нещо не върви по план. За другите рутината може да е скучна, но на теб ти е комфортно в нея. Създал си си истинска зона на комфорт, която не искаш да напускаш. Изглеждаш уверен в себе си, но това може да крие занижено самочувствие.

Умът и мъдростта ти помагат да контролираш всичко наоколо. Понякога обаче се доверяваш на тези, които не го заслужават. Внимавай с обкръжението си.

Чашата със зайчето

Може би не искаш да го признаеш, но за теб е важно да бъдеш полезен за другите. Важно ти е да те оценят. Оценката на околните влияе на твоите действия.

Успешен си в работата, можеш да решаваш по няколко задачи едновременно. Идеалният сътрудник, който се справя с всякакви трудности. А в личния живот всичко е наобратно: трудно поддържаш равновесие и често нервничиш по този повод. За да ти се получават нещата, трябва да намериш баланса.

Чашата със сърчицата

Вечно бързаш за някъде. Имаш много дела, занимания, срещи, а животът ти е неделми кръговрат. Ако можеше, щеше да поискаш от златната рибка повече часове в денонощието. Зад всичко това може да се крие нежеланието ти да останеш насаме със своите мисли. Точно затова се стремиш да се занимаваш с нещо.

Качествен човек си и всичко ти се отдава, но трябва да се замислиш какво всъщност искаш от живота. Спри се и се наслади на света наоколо!

Чашата с цветето

Ти си много добър човек, но в живота ти недостигат емоции. Бъдещето иззглежда неясно, а целите не са очертани. За теб са важни бликите ти, освен това цениш живота, цениш хубавата почивка, но не намираш щастие в работата. Имаш нужда да се почувстватш нижен и ценен, а за тази цел трябва да разбереш кое ти носи щастие.

Чашата на точки

Ти си трудолюбив и променлич. Трудно ти е да проявиш чувствата си, но си сигурен, че можеш да промениш света. Околните ценят твоята простота и искреност. С теб е лесно, хубаво и уютно.

Понякога си слаб и се поддаваш на безпричинна тъга. Не бива да го правиш, постарай се да се откажеш от този си навик и да погледнеш на света иначе.

Чашата с ромбовете

Обичаш да планираш всичко напред, за да избегнеш изненадите. Често се поддаваш на тревогата, с повод и без. Планирането те спасява и изглажда всички тези емоции. Не се страхувай да изпуснеш живота от контрол и му се наслаждавай максимално!

Чашата с октопод

Ти си дълбокомислен човек, който трудно може да бъде изваден извън релси. Умен си и си вършиш работата добре. В главата ти винаги се раждат новаторски идеи и планове, но ти е трудно да ги огласиш. По своята същност си прикрит човек, интроверт с богат вътрешен свят.

Чашата със снежинките

разцъфваш, когато те обичат и боготворят. Твоят идеален ден се състои от разговори, хубв книга, нови знания и любима музика. Да споделяш своите увлечения е нетоменима част от живота ти. Понякога нямаш нищо против да се похвалиш с постиженията си, което често вреди на имиджа ти.

Всеки ще завиди на твоето самочувствие и самолюбие, само се научи то да не е за сметка на другите.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments