Това, което пожелаем на глас, днес се сбъдва

Хората проявяват повече практичност, разумност, склонност към ред и педантичност, настройват се на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели.

Прецизност и стремеж към съвършенство са водещите мотиви. Повече критичност и аналитично мислене. Зачестяват споровете и конфликтите. Прекомерните изисквания към обслужването водят до скандали с продавачи, сервитьори, таксиметрови шофьори.

В този период е желателно да се занимавате със спорт, да отидете на фитнес, да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време на открито, пише Novini.bg. Уязвим е стомаха.

Продължава 6 лунен ден до 12:20ч.

Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Подходящо за действия, които не са насочени към нарушение на космическият баланс. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите, както и да изразявате недоволство. В конфликтни ситуации вземайте неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции.

Доминиращ 7 лунен ден от 12:20ч на 27 юни до 13:33ч на 28 юни

Денят е доста сложен. Старите проблеми се нуждаят от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл.

Може да ви провокират, но внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Енергията на думите през този лунен ден е доста силна и има особено голямо значение. Бъдете внимателни какво казвате, защото може да се реализира. Това, което силно пожелаете на някой или на себе си – всичко ще се сбъдне. Опасно е да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са бързо действащи и се сбъдват. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най- неприятен начин на живота ви.

Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не трябва да се говорят лъжи, да проявявате лукавство, да криете мислите си. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина.

Но също така в този ден всички добри пожелания ще се сбъднат. Много е хубаво да се молите – молитвата ще бъде чута бързо.

Това е ден на разобличаването, на активна борба със злото. Не трябва да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не трябва да се яде пилешко месо, яйца.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Секса по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с повече нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е по време на секса да използвате музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. В отношенията си е позволено да говорите само за любов.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго- информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

9 слънчев ден – Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа, да се поддържа постоянно горящ пламък. Добре е да се изгори всичко старо и ненужно, лечение с огън и благовонен дим. Обиколете всички ъгли на стаите по часовниковата стрелка със запалена свещ, за да се изгори натрупаната негативна енергия. В древността на този ден са палели огньове и са хвърляли всичко старо и ненужно в тях.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments