Това, което става във филмите и ще си остане там, защото в реалността няма начин! Част 2

Още интересни неща, които по-наблюдателните зрители забелязаха, че са възможни във филмите, но не и в действителност:


След като главният герой се премести на ново и непознато място, винаги си намира приятели. За съжаление в реалния живот често не става по този начин.


Във филм когато се стигне до ръкопляскане – първо един човек започва, а после всички други се присъединяват към него. Това важи предимно за филмите, които са ориентирани към спорта, както и за тези, в които някой казва нещо смело, а другите не знаят как да реагират, докато някой не започне да ръкопляска.


Когато някой бърза – колата му няма да запали, или няма да се отвори. Общо взето невъзможност главният герой да шофира, създава се напрежение.


Можеш лесно да се скриеш на задната седалка. Разбира се, шофьорът не вижда нищо, качва се в колата, започва да кара.. и чак след това се появява персонаж.


Няколко души могат да се разхождат по улицата в една линия. В реалния живот не ходим така, това е доста неудобно. Обикновено и супергероите, които бият суперзлодеите, ходят по този начин.


Хората често излизат от супермаркетите със стърчаща от хартиената торбичка, френска багета. И все пак защо френската багета никога не се увива и винаги докосва мръсните зеленчуци и плодове в торбичката? Наистина ли в реалния живот някой прави така?


Хората седят седнали на леглото, когато сънуват кошмари. Както вероятно вече знаете, всички наши мускули са парализирани, когато спим, в противен случай, когато сънуваме, ще станем и ще ходим. Разбира се има изключения, но с тях се занимава медицината и има обяснения за тях. Въпреки това героите във филмите на ужасите седят в леглото, докато сънуват кошмари. В реалния живот, хората трябва първо да се събудят, после да осъзнаят, че това е просто лош сън ..и съответно заспиват отново.

Тийнейджърите организират огромни партита у дома. И всеки може да се появи на тези мероприятия, дори да не познава собственика. Навсякъде има гости и има много напитки, кутии пица, силна музика, танци. Те спят навсякъде и винаги има двойка, която се натиска в спалнята на родителите.


Невъзможно е да разпознаеш някого, който носи маска. Когато някой сложи маска, никой не може да го разпознае. И така гласът, тялото, начинът по който ходи човек, нищо друго няма значение.


Когато даден полицейски служител е близо до решаване на важен казус, той се оттегля от разследването, но въпреки това игнорира заповедите. И така, ченгето дава пистолета на шефа си заедно със значката, но той или тя все пак ще намери лошите.


Когато някой излезе от кома в болницата, първото нещо, което прави е да изтръгне системите или абоката от ръката си. Какво друго може да направи човек? Разбира се, нека се отърве от всички тръбички, защото те не са важни за здравето!

Ако пропусна 1-вата част на статията, можеш да я намериш, като кликнеш тук –> Неща, които са възможни само във филмите и никога в реалния живот! Любопитно!

Сподели, какво във филмите ти е направило впечатление на теб, нека заедно допълним тази колекция!


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments