Това са 6-те зодиакални знака с най-лошия темперамент

Овен
Вие сте човек на действието и трудно владеете емоциите си. В най-добрите ви дни ентусиазмът и вълнението ви са заразителни, но ако нещо ви накара да се ядосате, тогава всички по-добре да се скрият. Ще кажете първите неща, които се появяват в ума ви, независимо от това колко са нараняващи. Гневът ви може да не продължи дълго, но кратките изблици могат да бъдат пагубни и дори малко плашещи, особено към обекта на вашата агресия.

Лъв
Вие сте демонстративни и не се страхувате да предизвикате сцена, което е доста опасно, когато става въпрос за вашия гняв. Вие сте уверен човек, но можете да се защитите много бързо, ако някой ви предизвика или се опита да ви подкопае. И като се има предвид, че живеете за драмата, няма да се сдържате, когато искате да кажете на някого точно как се чувствате в дадена ситуация.

Дева
Подхождате през по-голямата част от живота си методично и с добро намерение, а очакванията ви за вас и за другите често са високи. Не е нужно твърде много, за да ви ядосат, но не развихряте яростта си, освен ако някой не ви изнерви до краен предел. Обръщате внимание на детайлите и когато дойде моментът, знаете как точно да опустошите някого, без да ви мигне окото.

Рак
По природа сте изключително чувствителни и емоционални, бихте направили всичко за близките си. Но ако някой ото тях ви излъже, измами или накани, вие сте решени да ги накарате да се чувстват толкова зле, колкото са ви накарали да се почувствате. Никога няма да простите предателство и понякога действате твърде прибързано.

Скорпион
Гневът на Скорпиона е добре известен с причина. Вие сте страстен, всеотдаен, загадъчен човек по природа и макар тези качества да важат за вашите положителни емоции, те играят толкова голяма роля във вашия нрав. Не реагирате веднага, когато някой ви нарани, защото искате да отделите време, за да го накарате да се чуди кога ще отговорите. Обичате да си отмъщавате и ще го направите без да се замислите.

Везни
Често имате спокойно и прилично поведение, но когато някой започне да тества вашето търпение или натиска бутоните ви, тогава ще види страна от вас, която ще го изненада. Вие сте търпелив човек, но имате лимит и когато той е достигнат, тогава става лошо за хората, около вас.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments