Тримата най-несериозни мъже от зодиака: Бягайте от тях!

Някои мъже никога не се променят, дори след като създадат семейство. Трудно поемат отговорности, защото обичат твърде много свободата.

Ако не искате да си губите времето, бъдете внимателни с тези три зодии:

Водолей
Истински палавник, който се рее непрестанно из облаците. Често забравя важни неща и трудно може да му имате доверие. Животът с него не е лесен, защото вие поемате цялата тежест.

Лекомислието и разсеяността започват да съсипват отношенията в един момент. Водолеят се чувства най-комфортно във вътрешния си свят и затова понякога не ви забелязва. Несериозното му отношение към работата често става причина да си търси нова.

Близнаци
Изтъкани от противоречия, двойнствени по натура, твърде несериозни понякога, Близнаците трудно поемат отговорност. Пропускат добри възможности, защото не могат да решат.

Трудно ще ги разберете, още по-трудно ще е да ги промените. До последно ще смятат, че са могли да намерят по-привлекателна възможност. Ако свържете живота си с тях, се подгответе за една голяма битка. Непрекъснато ще имате желание да ги направлявате, а те – да ви се изплъзват.

Едва когато станат родителите, мъжете от тази зодия променят отношението си към живота и то донякъде. В тях винаги ще остане малкото момче, което смята, че всичко му е позволено.

Овен
Властолюбив, ярък и енергичен, мъжът Овен може да бъде много несериозен към жените и да ги сменя една след друга. Повърхностното му отношение често става пречка за дълготрайни отношения.

Вие ще се опитвате да го ограничавате, а той ще се бори за свободата си с всички сили. И непрекъснато ще гледа встрани, да не би да пропусне нещо.

Егоизмът и егото му пречат да открие любовта. В началото самият той подхожда несериозно и жените бързо го разбират.  Ако искате спокоен живот, не избирайте мъж от този знак. Овенът е прекрасен, но не и когато делиш едно легло с него.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments