Три пролетни талисмана, които трябва да има във всяка къща за късмет и благополучие

Благополучието и щастието на семейството зависят от много фактори, особено от предметите, които украсяват къщата. Предлагаме да разберем кои три неща са важни, така че през идния май да бъдете придружени от радост, късмет и просперитет.

№1: Сребро

Среброто има невероятна способност да почиства енергията на къщата. Именно среброто се свързва с много различни признаци, а този метал е с огромен брой свойства, които помагат да се защити и дори да лекува човек. Всяка къща трябва да има сребро под формата на фигурка, прибори за хранене или украса. И не само през май, но и през всеки друг месец.

Среброто е най-известното средство за разваляне, защото може да неутрализира всеки негатив. Помага за привличане на здраве и щастие, премахва лошите мисли и желания. Желателно е сребърен амулет да бъде разположен в центъра на къщата – тогава защитата му ще се разпростре до по-голям радиус на действие.

No2: Сапун

Великата Ванга говори за сапун : „Използваш сапун само за физическо пречистване, въпреки че в действителност може да даде много повече. Обикновеният сапун е задължителен, той ще служи за добро услуга, ще измие всички беди и болести.

Много знаци и ритуали са свързани със сапун, но малцина са чували за тях. Сапунът е надарен с магически свойства. Действа на фино ниво: отнема отрицателното и го промива заедно с вода. Освен това, колкото по-дебела е пяната, толкова по-добре е енергийното почистване. Но сапунът не само отмива негативното, но е и способен да привлече различни ползи за живота: щастие, благоденствие, здраве и късмет.

№3: чиния с монети

За да привлечете просперитет  през май, ще ви помогне чиния с монети. Монетите са по-добре да изберете жълти. Можете да добавите към тях дафинов лист, за да привлечете успех в кариерата, малко зърнени култури, така че животът да е пълен или бучка захар, за да не знаете мъката.

Като талисман,  работи най-добре. Ако в къщата цари спокойствие, царуват любов и хармония, тя ще поеме положителна енергия и ще я върне.

Източник: За жената


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments