Тя има ангелско излъчване, но почакай да видиш какво тяло има!

Всички ние сме почитатели на женската красота. Не можем да отречем, че тази жена има ангелско излъчване, но какво тяло само ни показва.

Красавицата Юан Херонг е наречена от почитателите си „момичето с лице на ангел и тяло на дявол“. В миналото си Херонг е участвала в състезания по културизъм и изложби. Тя споделя, че за нея фитнесът е „просто хоби“. Тя посещава залата 5 пъти в седмицата. Нейните тренировки са интензивни, включват вдигане на тежести, набирания, разтягане на мускулите.


Започнала е първоначално с йога и пилатес, но осъзнава, че тези тренировки няма да й помогнат да направи мускули. Решава да наеме частен инструктор, който да я обучава в продължение на 1 година.

Сега тя се интересува повече в сферата на моделирането. За себе си казва, че е лекар, който работи на напълно работно време и като модел. Обича да позира и да се снима, има дори предизвикателни фотосесии.

В момента Юан е на първа линия и помага при борбата с епидемията, която обхвана цял свят. Нейните родители също са лекари. Тя е на 30 години. Има собствена страница в социалната мрежа Инстаграм, където почитателите й наброяват над 43 000. Тя е щастливо омъжена и споделя, че едно от нещата, които най-много й харесват е да готви заедно с любимия си.

Някои в мрежата я нападнаха, че не е жествена. Нейният отговор бе, че не се интересува от мнението на другите. Тя споделя, че наистина е фитнес фанатик и ще продължи да се занимава с това, докато й носи щастие.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments