Уникално баскетболно игрище от българския графити артист Glow в Прищина, Косово

Българският графити артист Glow e роден и израснал в София. Работата му е цветна и много въздействаща, а последният пресен-пресен пример за това е баскетболното игрище в Прищина, Косово което той завърши наскоро.

Чисто новата визия на баскетболната площадка се случва в рамките на уличния фестивал Guerilla ART Festival, в който участва нашето момче.

„Супер развълнуван съм да видите най-накрая цялото произведение от птичи поглед и да му се насладите максимално. Този проект беше толкова различен от всичко, което съм правил досега и беше доста голямо предизвикателство да го планирам добре и да го изпълня по възможно най-бързия начин“, споделя той.

glow, kosovo

Glow твори активно още от 2003 година, а всичките му интересни проекти можете да разгледате във Facebook страницата му. Започвайки с графитите преди близо 20 години, от тогава насам неговата страст към изкуството не спира да се развива. Обича да рисува „на фрийстайл“ и да моделира парчето си според настроението, локацията и момента. Смята, че само когато има синхрон между тези трите магията се случва.

От 13 август Glow ще вземе участие в Graff Express Festival, който тази година „пристига“ по разписание на Централна гара в София, за да насити с цвят и послания градското пространство.

Още интересности ще намерите в нашата Facebook страница!

Истории
На фокус


Източник: truestory.bg

Powered by Facebook Comments