Хората споделят кадри как таксиметровите шофьори са подобрили автомобилите си по време на пандемията

Градският живот е свързан с движение и постоянни пътувания, поради което таксиметровите шофьори са толкова ценни и необходими. По време на пандемия, те са още по-търсени. Много често са като единственото спасение за мнозина, които трябва да се придвижат от точка А до точка Б.

Определени компании въведоха строги правила и предпазни мерки, като инструктираха шофьорите да оборудват автомобилите си с прегради, постоянна дезинфекция, носене на маски.

Хората споделят онлайн иновации, които шофьорите са измислили за удобство и комфорт на всички свои клиенти. Снимките са направени от различни краища на света.

Самите идеи са от креативни, по-креативни и ние не можем да пропуснем да ги споделим с теб. Ще се радваме ако в коментарите споделиш какво е било твоето пътуване с такси по време на пандемията? Има ли нововъведения?

Идеята за събирането на снимките в една колекция започва от един пост в социалните мрежи, който гласи: „Поръчах си такси и видях, че шофьорът се притеснява за пътниците и иска да дишат чист въздух.“.

И така хората започват да коментират публикацията и да споделят други подобни снимки, като отчитат, че иновацията определено е на ниво.

Желаем на всички много здраве и се надяваме скоро, всичко това да бъде просто лош спомен!


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments