Хороскоп за всички зодии – месец ноември, риби – финансови постъпления, овен – любовта чука на вратата

Овен – и докато сте се отдали абсолютно изцяло на работа и кариера, сега ситуацията е обратна. Всичко в работен план ще върви нормално, а месец ноември предвещава интересни любовни срещи. Потърсете романтика в себе си и се подгответе за малко нежност.

Телец – През дългите зимни месеци със сигурност ще си спомняте за първите дни на ноември с нежност и благодарност. Очакват се положителни новини за нови проекти и идеи, които имате. Свободните представители на тази зодия ще имат интересни флиртове, които могат да доведат до връзки. Обвързаните няма за какво да се притесняват – предстои хармоничен месец.

Близнаци – Не бързайте да споделяте идеите и намеренията с другите, изчакайте средата на месеца, преди да вземете важни решения. През ноември Вашата гледна точка може да стане твърде натрапчива в очите на другите, въздържайте се от коментари. През свободното време се поглезете с нещо, за да разнообразите отегчителното си ежедневие.

Рак – предстоят задачи и проекти, които изискват да се взимат бързи решения и изцяло отдаденост. Трябва да се въоражите с огромна доза търпение, издръжливост и концентрация. Ще имате интересни разговори, в които се препоръчва преди да вземете думата, да обмислите добре какво и как да кажете.

Лъв – Ще има поредица от дреболии, способни да Ви извадят извън равновесие. Опитайте се да не обръщате внимание, запазете нервите си – кактто Вашите, така и на околните. Към средата на месеца нещата ще утихнат и ще имате приятни поводи за радост.

Дева – Ноември се очертава да бъде натоварен в работен и в личен план. Опитайте се да съчетаете двете сфери, но и да намерите малко време за себе си. Желателно е да се наспивате. Като цяло Ви очакват добри новини и малки финансови постъпления от допълнителна работа.

Везни – последната седмица на ноември ще бъде трудна за Вас. Отложете взимането на важни решения. Намерете време да се погрижите за здравето си, започнете да спортувате или променете хранителните си навици.

Скорпион – това определено е Вашият мощен месец. Каквото и да поискате, ще го сбъднете с лекота. Имате всички шансове за успехи както в личен план, така и в кариерен. Месецът е подходящ за малки инвестиции, за започване на нова връзка или закупуване на имот. Каквото и да решите – звездите ще бъдат благосклонни към Вас.

Стрелец – амбицията ще Ви завладее. Ще искате да направите толкова много неща за кратко време. Ако искате да пожънете успехи, подкрепете думите и желанията си с действия. Всичко ще се получи ако бъдете по-настоятелни и изпълнителни.

Козирог – първата седмица няма да много лесна за Вас. Ще се появяват различни пречкки, точно когато най-малко ги очаквате. Въоражете се с търпение, към края на месеца Ви очакват положителни новини.

Водолей – напрежението ще расте през този месец. Трябва максимално да прочистите съзнанието си и да разберете, че не всичко зависи само и единствено от Вас и Вашите желания. Опитайте се да се отдадете на любимо хоби, в работа всичко ще е нормално. В личен план предстоят промени, но трябва да бъдат добре обмислени.

Риби – началото и края на месеца няма да направят голямо впечатление, но средата на ноември ще бъде доста напрегната. Очаквайте положителни финансови новини. Помислете за хоби, на което да се отдадете. Ако имате недовършени дела, сега е хубаво да се отдадете и да ги завършите.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments