Хороскоп за месец ноември 2020: общи тенденции на месеца

Слънчева опозиция с Уран до 10 ноември
Директен Меркурий от 4 ноември
Венера в опозиция на Марс от 6 до 13 ноември
Проникване на Меркурий в Скорпион на 11 ноември
Тригон Слънце с Нептун от 09 до 17 ноември

След такъв напрегнат октомври, изглежда, че впечатлението е, че може да си вземем малко почивка през ноември и е така, но динамиката ще продължи и през този месец.
Според хороскопа за ноември в бизнеса и работата, това е период на нестабилност и разочарование, период на конфликти и неуспехи. Спекулациите, рисковите финансови транзакции могат да бъдат разрушителни. Единственият съвет е да се вслушате в здравия разум и внимателно да премислите всяка една предстояща сделка.

Веднага щом ретроградният Марс завърши, започва ретроградният Меркурий. Много от нас се страхуват от този период, защото увеличава вероятността от катаклизми, глобални промени в личния и социалния ни живот. Нарушават се планове, отмяна на пътувания, неизправности на технически устройства, отлагане на важни събития – всички тези проблеми възникват по време на ретрограден период.

От 6 ноември имаме Венера и Марс в опозиция, която ще продължи до 13 ноември. През това време ще има повишена емоционална възбудимост, агресивност, раздразнителност, склонност към игнориране на чувствата и интересите на другите. Предстои финансова екстравагантност, необмислените действия могат да доведат до огромни загуби и липса на очаквани ползи.
Хороскопът за месец ноември препоръчва отлагане на важни посещения, бизнес комуникация и социална активност през тази седмица. В личните отношения може да има скандали, мотивирани от ревност. По това време хората са склонни да забравят за нежността и тактичността и да бъдат по-груби в изказа си. От гледна точка на здравето има опасност от болки в гърлото, други остри възпалителни заболявания.

Меркурий в Скорпион от своя страна предоставя възможност за по-дълбоко осъзнаване на случващото се, разбиране на важни проблеми и търсене на адекватни информирани решения.

Обръщаме внимание от 15 до 23 ноември, който се явява като период на финансовите проблеми. Възможни са загуби, грешни изчисления и други събития, които да доведат до абсолютно разочарование. Възможни са проблеми в отношенията, както в бизнеса, така и в личните. Някои ще се почувстват самотни, ще изпаднат в емоционална депресия, изолация. Намерете си хоби, което да Ви разсее и не позволявайте на емоциите да превземат съзнанието Ви. Избягвайте кавги както в работен, така и в личен план.

По един или друг начин месец ноември ще бъде по-приятен от октомври, защото напрежението малко ще отшуми. Желаем на всички един продуктивен месец и се надяваме, че ще успеете да планирате това време и да го изживеете възможно по най-добрия начин!


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments