Чай от шафран за възстановяване и поддържане на зрението

Чай от шафран за отлично зрение и памет

Очите ни са един от най-важните органи, защото получаваме 90 процента от информацията за света около нас благодарение на тях. Но, за съжаление, с възрастта често и най-много страда зрението.

Благодарение на развитието на науката имаме добри „помощници“ за нашите очи – очила и контактни лещи. Но не на всеки допада това решение на проблема. Не винаги е удобно, може да бъде и скъпо и във всеки случай е много по-добре да се справим без допълнителни устройства.

Ще ви споделим рецепта, която ще ви помогне да забравите за очилата и лошото зрение само за няколко седмици. Най-хубавото е, че се състои само от естествени съставки.

Основната съставка е шафранът – доста често срещано и добре познато растение.

Този продукт е в състояние да спре процеса на зрително увреждане и дори да допринесе за лечението на проблема. Благодарение на ароматния чай от шафран клетките на зрителната система ще станат по-силни и стабилни за много кратко време.

Това средство се пие под формата на чай.

Съставки:
1 г шафран
1 чаша вода

Приготвяне:
Всичко, което трябва да направите, е да кипнете водата и да добавите към нея шафран. За да направите напитката по-сладка, добавете малко мед. Пийте няколко чаши през целия ден.

Този метод не само подобрява зрението, но и пречиства кръвта, повишава нивото на добрия холестерол, помага за запазване на паметта, подобрява кръвообращението и помага при лечението на артрит.


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments