Червеният конец на ръката е задължителен за високосната година. Ето защо!

Високосната година се счита за опасна и за да се предпазите от несгоди, има не само знаци, но и ритуали. Те могат да се извършват самостоятелно като се използва силен амулет – червен конец.

Наричанията на червения конец помагат да се предпазите от много неприятности и беди, а през високосна година всеки ще може да създаде свой силен амулет – щит за благополучие. Червеният конец, вързан на китката, се намира навсякъде и това не е просто мода, а най-мощната защита, която човек поставя върху себе си, използвайки своето енергийно поле.

Защитен обред с червен конец

Много хора посрещат високосната година с повишено внимание. За щастие можете да привлечете благата на живота и успешно да се предпазите от неприятностите. Червеният вълнен конец се стиска в лявата ръка и се произнася:

„Създавам щит срещу всяко зло. Правя си защита. Не знам проблеми през високосна година. Щастието и късметът са навсякъде с мен.“

На конеца се връзват 9 възела и се казва:

„Всеки възел ще прогони нещастие, ще ме защити. Първият възел ще възпре злото око, вторият от щети ще ме предпази. Ще завържа третия възел за предпазване от парични проблеми, а с четвъртия ще се предпазя от болести. Ще завържа петия възел – ще спра нечовешка сила. С шестия възел се защитавам от загуби, със седмия ще се защитя от интригите на враговете. Ще завържа осмия възел – вече не дружа с нечисти сили. Скрепвам всичко с деветия възел, призовавам късмета в живота си. „

След произнасянето на заклинанието червеният конец  се скрива от любопитни очи, така че никой да не вижда личния ви амулет за един ден. През това време защитата ще започне да работи и тогава неприятностите и бедите ще ви заобиколят.

Червеният конец се слага около китката, като се казва:

„Във високосната година създавам силен амулет за себе си, ще се предпазя от всякакви неприятности.“

След това нишката се връзва на три възела и се носи, опитвайки се да не се сваля цялата високосна година. Този обред е особено полезен през февруари.

Може да вземете гривни с червен конец и от PalladiumBG.com – Има страхотни модели с гравирани послания.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments