Човек, Който Наистина Го е Грижа За Вас, Никога Няма Да Ви Накара Да Преминете През Ада

Любовта не трябва да боли. Любовта не трябва да е сложна…

Любовта не трябва да е трудна и непоносима.
Истината е, че всички искаме едно – разбиране.

Всичко останало, колкото и красиви думи да се крият зад него, не може да се нарече любов!

Всички сме съгласни с тези твърдения, чудесно знаем КАКВА трябва да бъде любовта, но … В същото време ние се съгласяваме на връзка, която превръща живота ни в ад!

И това не е всичко! Ние също така оправдаваме действията на други хора, твърдейки, че те правят това от любов. Те ни влачат в ада, защото ни обичат? Не ви ли изглежда странно?!

По някаква причина продължаваме да се убеждаваме, че любовта не е една приятна разходка с лодка за удоволствие през летен ден, а упорита работа и постоянни жертви.

Да, разбира се, че е нужно да се грижиш за любовта и да правиш компромиси, но ако е истинска, тя просто ще се случва и ще ви прави щастливи. Не е нужно да преминавате през ада, заради любов!

Сигурна съм, че вие ​​самите знаете това дълбоко. Просто се страхувате да го признаете.

Човек, който искрено ви обича с цялото си сърце, никога няма да ви накара да преминете през ада, за да бъдете с него! Може ли един любящ човек да направи това ?!

Този, който обича, никога няма да ви навреди толкова много. Той никога няма да ви донесе толкова много сълзи.

Правилният човек никога няма да ви накара да страдате. Той никога няма да ви накара да повярвате, че любовта трябва да е твърда и да боли.
Той няма да ви унижи! Никога няма да ви каже в лицето: „Вие сами сте виновни за всичко!“

Правилният човек никога, не забравяйте, никога няма да се откаже в момента, в който най-много ще имате нужда от него.

Човек, който наистина обича, напротив, ще отвори нов свят за вас. Той ще стане за вас най-светлият и топъл лъч слънчева светлина в студена сутрин. Той ще ви повдигне, когато се спънете, ще ви помогне да разперите крилете и да летите нагоре.

Винаги ще чувствате подкрепа. Няма да се уплашите, няма да бъдете наранени …
Такъв човек ще ви помогне да разберете една много важна истина: „Любовта е най-искреното нещо на света и няма нужда да преминавате през ужасни неща, за да поддържате огъня си.“

Правилният човек ще прави всичко така, че да се появява усмивка на лицето ви възможно най-често. Той няма да пощади време за любов. В крайна сметка вие сте смисълът на живота му.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments