Японски тест за определяне на риска от старческа деменция

Японски-тест-за-определяне-на-риска-от-старческа-деменция

Всички хора си мечтаят да живеят дълъг живот и се надяват да посрещнат старостта, както се казва, в здрав ум и твърда памет, но за съжаление не всеки успява. Наскоро, в социалните мрежи стана много популярен японски тест за определяне на това дали човек има наличие или предразположеност към старческа деменция, иначе казано слабоумие. Проверете себе си с този тест. 

Картината на пръв поглед е доста примитивна: баща, две деца и куче. Родителят и децата правят нещо в двора. Тестът за определяне на деменцията се крие в детайлите, но, разбира се, той не претендира да е последна инстанция.

На картинката трябва да откриете отлично замаскираните: патица, прилеп и пеперуда. Ако сте открили всички – това е отличен резултат и не ви грози деменция. Ако сте намерили две животни, това също не е лошо.

Ако пък под очите ви е попаднала само една животинка, то трябва да се вслушате в своя организъм, защото това може да са първите сигнали за приближаваща деменция.

Ако се е получил отрицателен резултат, разбира се не е нужно да се разстройвате, защото това е по-скоро тест за внимателност и той едва ли е способен да диагностицира сериозни нарушение. Но във всеки случай е полезно за всеки малко да си пораздвижи мозъка!

А за да видите разположението на животните, натиснете тук.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments