10 качества на мъжете, от които жените губят ума и дума

Какви качества смятат жените, че мъжете трябва да притежават? С какво мъжете ще могат да изградят дълги и щастливи отношения?

  1. Целенасоченост.

Мъжът с цел е амбициозен и уверен. Истинските мъже знаят точно защо стават сутрин.

  1. Отговорност.

Човек трябва да бъде носител и защитник, така че любимите хора винаги да чувстват подкрепата му. Истинският мъж не се надява на късмета, а действа, защото мисли не само за собственото си бъдеще, но и за бъдещето на своите близки.

  1. Уважение към другите.

Истинският мъж никога няма да си позволи да бъде груб и неуважителен към никого, особено към момичетата. Той ще поддържа топли отношения с майка си и няма да й напомня, че е пораснал отдавна и няма нужда от съвет. Ако искате да разберете какъв човек е пред вас – послушайте какво казва за другите.

  1. Духовност.

Истинският мъж има определени морални ценности, той никога няма да вземе решение за измяна, защото в неговото разбиране това е проява на неуважение не само към партньора, но и към себе си.

  1. Саморазвитие.

Истинският мъж няма да седи неподвижно, бездейства, той ще се стреми да научи повече нова информация, да работи върху себе си и да се развива. Хората, които не се занимават със саморазвитие, не се интересуват от никого.

  1. Постоянство.

Човек трябва да има сила на волята и способността да защитава собствените си убеждения. Това не означава, че трябва да сте упорити и никога да не променяте гледната си точка, тъй като е доста трудно да намерите общ език с такъв човек. Достатъчно е становището да се формира по определен брой въпроси.

  1. Грижа за собственото му здраве.

Истинският мъж не вярва, че рутинен преглед е загуба на пари и време, той следи тялото си и винаги се опитва да бъде в добра форма.

  1. Харизма.

Това качество е типично за истинските мъже, защото те приемат себе си такива, каквито са в действителност, нямат комплекси и имат чувство за самоирония.

  1. Безстрашие.

Страхът е нормално чувство, което изпитват много мъже, но няма нужда да се страхувате от всичко и винаги. Един възрастен мъж е наясно, че има неща, които не могат да бъдат променени, така че просто няма смисъл да се страхуваме. Освен това страхът ви пречи да постигнете целите си, така че трябва да се отървете от него.

  1. Право на грешка.

Няма хора в света, които никога не са сбъркали. Истинските мъже понякога допускат грешки, но го признават и правят изводи. Те могат лесно да се извинят, ако знаят, че са виновни.

Ако вашият партньор притежава такива качества, това означава, че имате голям късмет и имате истински мъж пред себе си, до когото той ще бъде спокойна и обичана.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments