10 причини защо е трудно да обичаш Козирог. Но пък си струва

10-причини-защо-е-трудно-да-обичаш-Козирога

Личността на Козирога крие толкова много детайли. Ние сме феерични и страстни и лесно можем да създадем грешно впечатление. Можем да бъдем невероятно перфектни или невероятно предизвикателни. Прочетете 10 причини защо не е лесно да бъдеш с Козирог:

1. Можем да бъдем твърде убедителни

Ако решим да си проправим път, ние сме абсолютно уверени, че нашият път е правилният. И ще те убедим, че нашият път е най-добрият. Понякога се увличаме толкова много по това, което искаме, че не обръщаме голямо внимание на това КАК го получаваме.

2. Брилянтни сме в леглото

Сексът с Козирог никога не е скучен. Ние сме много сексуални личности и обичаме да бъдем спонтанни и непредсказуеми. Нуждаем се обаче от също толкова вълнуващ партньор, който да е на нашето ниво. Не обичаме скуката и ако вълнението ни отшуми, това може да окаже неблагоприятен ефект върху цялата връзка. Ето защо е толкова важно да поддържате секса интересен, ако излизате с Козирог.

3. Ние сме настойчиви и смели

Преследваме целите си и не спираме, докато не ги постигнем. Просто не се отказваме. Има моменти, когато обаче действаме без да мислим. Невинаги мислим за последствията. Но нашата смелост и решителност ни помагат да успеем както в работата, както и в личните си отношения.

4. Не сме от типа “Прощаваме и забравяме”

Ако някога прецакате Козирог, най-добре е да сте подготвени за ответна реакция. Не приемаме предателствата. Ако си направил нещо лошо, не се изненадвай, когато ти го върнем. Острите ни спомени не ни позволяват да забравим каквото и да е, така че ще се погрижим и ти да помниш нашата ответна реакция. Ако не ти се сблъсква с отмъстителен Козирог, се увери, че не преминаваш линията му.

5. Имаме отлично чувство за хумор

Остроумни сме и не сме оперирани срещу по-груби шеги. Напротив, предпочитаме директния хумор. Това може да обиди някои по-чувствителни хора. . Обичаме да се смеем и да се шегуваме с другите.

6. Вярваме в лоялността

Ние сме верни и предани партньори. Когато Козирог се ангажира с връзка, те го винаги приемат нещата много сериозно. Те ще бъдат до вас, за да ви подкрепят в щастливи и трудни моменти и винаги ще ви останат верни, каквото и да се случи.

7. Можем да бъдем потайни

Не обичаме да разкриваме всичко, което трябва да се знае за нас. Заради нашата енигматичност, винаги ще оставате с неразкрити въпроси за нас. Някои хора смятат това за дразнещо, но ние обичаме да поддържаме нещата интересни! Обичаме да бъдем загадъчни, за да не стават нещата твърде скучни.

8. Имаме високи очаквания

Тъй като самите ние имаме към себе си високи изисквания, очакваме същото и от нашите партньори. Ако не поддържате същите високи стандарти, може а усетите, че с Козирога ви е малко трудно. Но ние просто искаме да даваме най-доброто от себе си, което значи, че очакваме същото и от вас.

9. Обмисляме всичко внимателно

Тези, които не разбират това ни качество, може да ни сметнат за твърде критични. Но ние сме просто предпазливи. Внимателно преценяме хората, за да решим дали са достойни, за да бъдат в живота ни. Не е въпросът просто да преценяш, въпросът е да преценяш добре.

10. Склонни сме да бъдем доминиращи личности

Ние сме лидери, а не последователи. Това може да бъде страхотно качество, стига да не излиза от контрол. Ние искаме нещата да бъдат под контрол и това може да ни сблъска с други, които също предпочитат да контролират ситуацията. Въпреки това, често успяваме да се отличим като страхотни лидери.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments