14 случая, когато звездите решиха да променят имжида си, но нещо тотално се обърка!

Неуспешната прическа или изборът на напълно неподходящ цвят на косата е нещо, което може да се случи на всеки един от нас. А понякога дори известните личности имат проблеми с това. Личният им екип от стилисти не винаги гарантира, че завършената визия може да бъде абсолютно успешна. И ако добавим към неуспешните разходки до салона, актьорите например често заради роля влизат в различен образ, дори понякога да не им се нрави. Да си известна личност и световна звезда – може да бъде опасно за косата!

Припомняме, че доста от моделите например страдат от косопад и стадии на плешивост, заради множествената обработка на прическите им. Надяваме се, че вече са преминали на перуки, защото виждаме, че ги правят все по-качествени и реалистични.

Нека видим заедно 14 звезди, при които нещо тотално се обърка:

Ума Търман


Преди няколко години актрисата изненада феновете си, като промени цвета и дължината на косата си. Само няколко месеца по-късно Търман отново се върна към предишния си светъл нюанс на косата, очевидно решавайки, че експериментът с външния вид не е бил особено успешен.

Джеймс ФранкоДжеймс Франко сменя доста често външния си вид, заради ролите, които приема. Един път дори се появява с необичайна татуировка на главата си. По-късно разкри, че тя е била временна.

Кейт Хъдсън

Джон Траволта

Алиша Кийс

Адам Ливан

Шая Лабъф

Кара Делевин

Ан Хатауей


През 2013 година Ан реши да стане блондинка, след това подстрига дългата си коса и я боядина. След известно време се върна към обичайния си тъмен нюанс.

Дейвид Бекъм

Джейк Джилънхол

Натали Дормър

Робърт Патинсън

Анджелина ДжолиВъпреки публикуваната снимка на която Джоли е с руса коса, тя не остава блондинка, това е било само перука. През 1995 година актрисата е била руса за кратко, но бързо променя цвета на косата си. Несъмнено това е най-правилното решение.

Сподели в коментарите дали ти се е случвало да си промениш имиджа. И съответно резултатът, който се получи доведе ли до щастие и позитивизъм или до разочарование?


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments