20 илюстрации, доказващи, че има само 2 вида хора на планетата!

В психологията има много теории, които обясняват различните видове хора, на които можем да се натъкнем в ежедневието си, на работа или в обществения транспорт. Не е чудно, че когато сравняваме навиците и начина на живот на двама различни души, в крайна сметка забелязваме, че има точно толкова различни начини за справяне с предизвикателствата, колкото и начини да се насладим на света. Нашият свят е чуден, ние също сме чудни и уникални.

Докато едни предпочитат бял шоколад, други предпочитат тъмен шоколад. Същото важи и за носенето на джапанки с чорапи. Едни спат дори с чорапи, а други не. И за едни .. нормалното е едно, за други – друго. Да не говорим, че има хора, които просто не могат да се справят със закъснението, докато на други не им пука. Едни спят само с една възглавница, докато други могат да си построят цял замък от възглавници – образно казано, разбира се. Хора, които хапват, за да живеят и хора, които живеят, само за да си похапват. Хора, които обичат разходките в планината и тези, които обичат морето. Хора, които скачат с алармата и такива, които и пет аларми не могат да развалят съня им. Хора, които обичат кафе и хора, които предпочитат чай. Хора, които обичат да се социализират и такива, които имат нужда от време със себе си. Хора, които обичат студа и такива, които предпочитат жегите. Хора, които предпочитат книги и други, които ще заложат на филм, някои ще похапнат в леглото, други само на маса.

В опит да разберем различните хора, ползваме илюстрации, които показват малките навици, които правят огромната разлика. Погледни и се убеди, ти към кой тип хора спадаш.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник – Brightside.me

Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments