4 знака от зодиака, които не умеят да отстъпват, когато става дума за любов

Рак

Вие учите. Вие лекувате. Харесвате да се грижите за други хора. Вие се тревожите повече за щастието на другите, отколкото за собственото си благополучие. Ето защо често се оказвате в отношения с грешните хора. Затова ви е толкова трудно да прекъснете връзка.

Не искате да оставяте човека, ако чувствате, че той се нуждае от вас, че вашата нежност, щедрост и голямо сърце могат да му бъдат от полза.

Започвате да се притеснявате твърде много за това какво ще направи този човек без вас. Притеснявате се дали всичко ще е наред без ваша помощ. Ето защо дори не се замисляте дали сте добре с него. Оставате във връзка с човек по-дълго от необходимото, защото чувствате, че е ваша отговорност да го спасите.

Лъв

Вие сте упорити. Не обичате да признавате грешките си. Самата идея да отхвърлите хората, за които сте инвестирали толкова много енергия, ви отвращава. Мразите самата мисъл, че сте загуубили време за грешен човек.

Разбира се, вие не се считате за човек, който се отказва лесно. Смятате се за боец. Ето защо вие ще направите всичко възможно, за да коригирате грешните отношения.

Ще се жертвате. Ще положите още повече усилия от преди. Но в един момент все пак трябва да признаете факта, че не можете да промените нищо. Не можете да накарате някой да ви обича. Не можете да промените реалността.

Везни

Винаги виждате в хората само най-доброто. Имате добро, голямо сърце, което знае как да прости. Давате втори шанс на всеки, защото искрено вярвате, че хората могат да се променят, да правят изводи от грешките си и да стават по-добри.

За съжаление, понякога сте по-мил, отколкото е необходимо, давайки твърде много шансове. Понякога позволявате на хората да се отнасят лошо към вас, вярвайки, че това е неразделна част от процеса им на промяна. Повярвайте, че в крайна сметка човек е наясно с всичко и ще започне да се отнася с вас така, както го заслужавате.

Не всеки е толкова сърдечен като вас. Струва си да се разбере, че някои отношения не могат да бъдат спасени. Но за вас е трудно, защото не искате да губите надежда и вяра в хората.

Скорпион

Щом човек заеме място в сърцето ви, вие искате той да остане с вас завинаги. За вас няма такова нещо като „временно“. Ето защо отношенията за вас винаги са сериозен въпрос, дори ако човекът ви не е наблизо.

Влюбен сте в самата мисъл за любовта. С който и да сте във връзка, искате всичко да е наред. Като правило не искате да се разделяте, поддържайки връзката по-дълго от необходимото. Продължавате да се преструвате, дори ако дълбоко в себе си осъзнаете, че тази връзка няма шанс.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments