5 зодиакални знака, които живеят постоянно в миналото

Телец

Често не сте готови да се отворите за нови преживявания и събития. Напротив, доста силно се тревожите за миналото и всичко, което е било в него. Вие отделяте много време и усилия, за да държите на това, което имате.

Когато нещо се промени, е трудно да го приемете. Трудно е да се адаптирате към промените, въпреки че разбирате, че трябва да направите това. Дори настоящето и бъдещето да предлагат по-щастлив и по-здравословен живот, все още е невероятно трудно да се освободите от миналото.

Рак

Имате не само голямо сърце, но и прекрасен спомен. Вие цените толкова много прекрасни спомени, че нуждата от движение напред не изглежда толкова очевидна. Предпочитате да се насладите на спомени от предишните си връзки и приятели. Спомняте си абсолютно всички прекрасни моменти, които бяха споделени с тези хора.

Понякога ви се струва, че всичко е било много по-добре (особено ако тези хора вече не са в живота ви). Ако всичко зависеше от вас, тогава бихте върнали миналото в настоящето.

Скорпион

Когато животът те удари, обикновено боли много. В края на краищата, ако се отворите за когото и да било, значи абсолютно не сдържате чувствата си. И вие искате всичко да бъде по ваш вкусс, а не по друг начин.

И ако се провалите или се разделите с някого, тогава гневът и отвращението могат да ви заключат в миналото. Вие се борите да не загубите контрол над това, което всъщност вече не е във вашата сила. Живеете в миналото много повече, отколкото сте готови да си признаете.

Козирог

Успявате да живеете в настоящето и бъдещето, особено що се отнася до вашите цели. В други области на живота обаче се вкопчвате в миналото повече, отколкото показвате. По-специално, вие сте привързани към традициите. Повярвайте, че създаването на нещо, с което да се гордеете, отнема време.

Склонни сте да се фокусирате върху грешките си в миналото, като постоянно мислите какво бихте могли да направите по-добре. Хващате се, че искате да се върнете в миналото и да го промените, защото сега знаете много повече от тогава.

Риби

Обичате да изживявате нещо ново, да установявате отношения с хората и да научите всичко, което светът може да предложи. Но колкото и да се опитвате да живеете в настоящето, не можете да устоите, да не роптаете със завидна закономерност в миналото си.

Разкъсвате се между желанието да знаете бъдещето и желанието да помните и анализирате миналото. Понякога искате да се върнете назад във времето и да се задържите малко по-дълго в момента, когато всичко беше малко по-лесно. Когато в живота ви се случат промени (дори ако на хоризонта има обещаващо бъдеще), част от вас иска да оставите всичко, както беше преди.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments