5 причини да обичате Лъва, макар това да е много трудно!

5 причини да обичате Лъва, макар това да е много трудно!

Всички хора са различни, всеки има свой характер и темперамент, но благодарение на астрологията можем да определим характерните черти на всеки зодиакален знак. Днес ще отделим внимание на една специална зодия – Лъв. 

Лъвът е специален знак – той е красив, харизматичен, бърз и малко нарцистичен. Привлича вниманието и привлича околните. Той подлудява противоположния пол, но имайте предвид, че далеч не всичко е толкова просто. Зад красивия външен вид се крие една сложна и многостранна природа.

Ако обичате Лъв, значи ви е провървяло. Но бъдете готови за възможни трудности във връзката. Предупреден означава въоръжен! Ето 5 причини да обичате Лъва, макар това да е много трудно! 

1. Решимост

За повечето хора тяхното поведение може да изглежда инатливо или непокорно, всъщност Лъвовете са много решителни хора и вървят към целта си. Ако Лъвът се е настроил за нещо, никога няма да можете да го убедите в противното.

Въпреки своята упоритост, те са много добри и милосърдни отвътре. Ако обидите любимия си Лъв, тогава той ще ви прости обидата, ако се покаете за делата си и поискате прошка. Просто може да им отнеме известно време и уединение.

2. Гордост

Те са горди и си знаят цената. Не се съмнявайте в това. Да докачите гордостта на Лъва е много опасно, защото после дълго могат да ви го напомнят или мълчаливо да ви “говорят”, демонстрирайки грешката ви.

Ако искате примирие с любимия Лъв, тогава колкото може по-често му казвайте колко е добър и как това ви пленява. Това им харесва много!

3. Забавност

Този зодиакален знак е забавен и остроумен. Той обича да се шегува и да се смее. Няма да ви е скучно с него. Но, за да може той да се разкрие  пред вас в цялата си слава, трябва да се чувства спокоен и непринуден.

Ако го дразните пред познати и приятели, само ще го вбесите. За никаква забава не може да стане на въпрос.. Щом ушите на Лъвите се докоснат до критични думи, под каквато и да е форма, дори шеговита, на него вече не му е до смях. Не бива да засягате собственото му достойнство.

4. Честност

Те са много честни и не търпят лъжи по отношение на себе си. Понякога откровеността им може да обиди половинката им. Той просто казва това, което мисли. Може да е доста грубо, но не от зъл умисъл.

Но най-интересното е, че въпреки факта, че Лъвът е много честен, може да им е трудно да говорят за любовта и да я признават. Те не са Близнаците, които лесно могат да отворят сърцата и мислите си; те не показват чувствата си толкова открито. Въпреки това обичат дълбоко.

5. Личното пространство

За тях е важно да има „своето“ лично време и пространство. Така Лъвовете се чувстват комфортно. Ако обичате Лъв, трябва да му дадете възможност да бъде сам или да си почине от вашата компания. Това не означава, че те не ви обичат, просто трябва да се чувстват свободни и отворени към света.

Да ограничите Лъва не е най-доброто решение. Доверете му се и му позволете да диша с пълна гръд. Той ще ви бъде благодарен за разбирането и ще ви дари нежност и любов. Ако не сте готови да му дадете лично пространство, тогава дори не трябва да започвате връзка с Лъв.

Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments