6 ужасяващи факта за хотелските стаи, за които едва ли сте знаели

От страшни пълзящи буболечки до скрити камери в стил на ужасите, ето шокиращите тайни за това, което може да се крие зад вратите на вашата хотелска стая.

  1. Кафемашината никога не е била мита.

Кафемашините затоплят вода и затова винаги са чисти, нали? Грешно. Тъй като кафемашините са влажна среда, те са предразположени към голям брой плесени и бактерии. Когато камериерката почиства стаята ви, ще отнеме много време, за да се дезинфекцира старателно всеки съд за кафе, така че можете да се обзаложите, че го прескачат. Някои може дори да не проверяват дали е изпразнена.

  1. Мини барът ви таксува тайно.

От всички предмети в хотелската ви стая, мини барът е този, от който трябва да се страхувате най-много. Не само цените са достатъчно високи, за да накара кожата ви да настръхне, но дори в някои хотели е установено, че използват сензори, програмирани да установят всеки път, когато пипате в бара.

  1. Дистанционното е най-мръсният предмет в стаята.

От всички неща в хотелската ви стая, дистанционното е  най-мръсно и забравено нещо. В края на краищата, кога за последен път си михте ръцете, защото ще да използвате дистанционното? И кога за последен път добре изтрихте собственото си домашно дистанционно? Лесно е да се разбере защо този инфектиран от бактерии елемент е толкова често пренебрегван.

  1. Някой може да хакне ключалката към вашия апартамент.

Друга грешка на цифровата карта за ключ с аналогов метален ключ е, че те могат да бъдат хакнати. Това е основателна причина да използвате заключването с веригата на вратата си и да съхранявате ценностите си, прибрани в хотела.

  1. Чаршафите не са толкова чисти, колкото си мислите.

Зависи от цената на хотела, но със сигурност не всеки хотел сменя чаршафите всеки път, когато гостът напусне. Някои ги сменят само когато изглежда необходимо. Всъщност повечето хотели използват бели чаршафи, защото по-лесно се забелязват петна. Ако чаршафите на хотела ви не са бели, това може да е знак, че се опитват да скрият нещо.

  1. Може да има скрита камера.

Това е рядкост, но напоследък има повече съобщения от хора, които намират скрити камери, докато отсядат в хотел. Когато се регистрирате, внимавайте за необичайно поставени предмети и помислете за това, което някой, който крие камера, най-вероятно би искал да заснеме. Камерата ще се нуждае от безпрепятствен изглед, така че можете да направите бързо претърсване на банята и зоната за спане, за да видите дали нещо не е на мястото си. Ако има скрита камера, тя вероятно не би била поставена там от хотела, а от извършител, който е имал достъп до стаята ви.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments