7 най-секретните мъжки тайни, за които повечето жени дори не подозират

Колкото по-добре разбирате причините за определени думи и дела на човек, толкова по-лесно ще бъдете да се сближите с него.

Бъдете честни със себе си. Търсейки любов и романтика, понякога сте малко егоистични. Това е съвсем естествено и се случва на всички. Предварително изграждате в главата си картина на идеални, приказни романтични отношения. Мечтаете за вашия „принц на бял кон“ и какъв характер ще има той. Повтарям, това се случва с всички момичета и това е съвсем нормално.

 

  1. Те ​​също се страхуват, че ще им бъде отказано или ще бъдат изоставени.

Много жени, след като им е отказана романтика и любов, обичат да играят ролята на жертвата и това е съвсем естествено. Когато получим отказ за любов, това е много тъжно, много болезнено и ни кара да се съмняваме в собствената си красота, ум и значение. Обаче би било глупаво да се мисли, че мъжете не трябва да се занимават с подобни неща, че изобщо не страдат. Мъжете също трябва да се справят с последствията от неуспехите – още повече, че често чакат „първите стъпки“ във връзката си.

  1. Винаги са им казвали, че жените могат да бъдат малко повече от тях.

От ранна детска възраст им казват, че в никакъв случай не трябва дори да вдигат глас срещу жени, а не само ръка и че винаги трябва да играят ролята на идеален джентълмен. Честно казано, ние не сме против факта, че те винаги се държат учтиво и с уважение. Но не забравяйте, че това далеч не е толкова лесно, колкото изглежда отвън.

  1. Не им е толкова лесно да отидат на среща с момиче, което харесват, както и жените – с мъж, който ги привлича.

Да, разбира се, жените също често трябва да чакат, докато някой ги покани за среща, а това важи особено за срамежливите и тихи момичета. Това обаче не означава, че е много по-лесно за мъжете. Когато мъж получи отказ от друго момиче, може да му бъде много трудно да има смелостта да опита отново.

  1. От тях се очаква винаги да се справят със собствените си проблеми.

Съвременната култура в повечето случаи представя мъжете като по-силен пол. Може би това наистина е така във физическия смисъл. Но що се отнася до емоциите … В повечето случаи мъжете са научени да крият отрицателни чувства дълбоко в себе си и да се преструват, че всичко е наред, дори и да не е … И това може да има много отрицателен ефект върху здравето им – както психическо, така и физическо.

  1. Те далеч не са толкова умели в общуването, колкото жените.

По правило жените са по-съпричастни. И това е пряко свързано с предишния параграф. Тъй като обществото насърчава и одобрява по-малко емоционалност при мъжете, те са по-малко склонни да възприемат чувствата на хората около тях – оттам и комуникационните проблеми.

  1. Те не винаги разбират какво искат жените от тях.

Да, да, често мъжете нямат и най-малка представа. И защо това ви изненадва? Започнахте да четете тази статия, за да научите как да разбирате мъжете, нали? Е … мъжете са в абсолютно същото положение. И те не те ви разбират. И би било нечестно да очакваме телепатични способности от тях – ние не ги притежаваме.

  1. Не им харесва факта, че ние винаги очакваме лидерство от тях.

Като правило очакваме, че мъжете винаги ще заемат лидерска позиция в романтичните отношения. Но проблемът е, че не всички хора са способни да бъдат лидери.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments