8 знаменитости, които спечелиха в борбата с излишните килограми и изглеждат зашеметяващо!

Знаменитостите, също като нас обикновените хора, се сблъскват с трудности в живота. Дори те са по-засегнати, защото обществеността постоянно ги обсъжда, наблюдава, критикува и забелязва всяка промяна.

Понякога борбата с килограмите е много трудоемка, но необходима не само заради добрия външен вид, но и по ред здравословни причини. Във всеки случай резултатите на тези 11 звезди от тяхната упорита работа може да зареди всеки с мотивация и да ни даде възможност самите ние да бъдем по-добра версия на себе си.

Ребъл Уилсън


Австралийката актриса Ребел Уилсън заяви, че 2020 година ще бъде „година на здравето“ за нея. Тя добави физически упражнения в своето ежедневие. Актрисата ходи повече пеша, започна да спортува и промени своите хранителни навици. В резултат на своята упорита работа, успя да се отърве от доста излишни килограми.

Саймън Коуел


Известна телевизонна личност, която реши да промени своя режим. Той се отказа от яденето на любимите си мазни и сладки храни, добави упражнения в програмата си и подобри качеството на съня си. Усилията дадоха резултат.

Кати Бейтс


Актрисата успя да се пребори с излишните килограми, благодарение на това, че замени порциите с по-малки такива и по-здравословни. Споделя, че ѝ е отнело доста време да научи да слуша тялото си, но резултатът е впечатляващ.

Мариса Джрет Винокур


Американската актриса стана много загрижена за здравето си и реши да предприеме действия. Промени начина си на живот, подложи се на диета, включи треньор. В продължение на 6 месеца постигна забележителни резултати.

Сам Смит


Певецът премина през драматична трансформация, той призна, че е водил борба с емоционално преяждане. Решил е да промени хранителните си навици, започнал да си готви сам, махнал доста продукти от менюто си. В момента е фокусиран върху редовни физически активности, има и личен треньор.

Кели Кларксън


Кели Кларксън страда от проблеми с щетовидната жлеза и се опита да ги преодолее, затова промени хранителните си навици и начина си на живот. Успя да свали около 16 килограма.

Алек Болдуин


През 2012 година Болдуин разкрива здравословните си проблеми, поставят му диагноза преддиабетно състояние. Това му послужило като червена лампа, че трябва да направи промени в хранителните си навици и начина си на живот. Неговата приятелка, която е инструктур по йога, го мотивира да остане здрав. Той се отказва от сладкото, започва да се занимава с различни активности, сред които и пилатес.

Джона Хил


Актьорът се бореше с илишните килограми в продължение на години и дори разкри как това го е карало да се чувства уязвим откъм критики. Той реши да се консултира със специалист и да промени хранителните си навици и ежедневието си. Започва да прави джогинг и лицеви опори.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments