8 изречения, които мъжете казват, когато са наистина влюбени

„Обичам те!“ – не са единствените думи, с които един мъж разкрива любовта си. Понякога той умишлено се спира да признае чувствата си, но го прави несъзнателно в ежедневието.

Ако все още не сте чули романтичното признание, обърнете внимание дали той ви казва следните фрази:

1. „Това ми напомня за теб!“
Вие сте в мислите му и затова мозъкът му ви свързва с нещата от ежедневието. Бъдете сигурни, че мисли за вас непрекъснато. Няма нужда от повече обяснения, да сте в неговите мисли е достатъчно.

2. „Липсваш ми!“
Толкова е свикнал с присъствието ви, че вашата липса е болезнена за него. Дори да не чувствате да ви обича пламенно, той се радва на присъствието ви. Осъзнаването на любовта може да закъснее, но това не означава, че я няма.

3. „Сигурна ли си, че си добре?“
Той е искрено загрижен за вас и иска да знае дали сте добре във всеки един момент. Готов е да шофира часове наред, за да дойде и да ви помогне.
Любовта не е само да редиш красиви слова, но и да жертваш времето и удобството си за другия.

4. „Голям съм късметлия!“
И няма предвид печалбата от тотото, или намерената банкнота на земята. Той се смята за истински късметлия, защото съдбата го е срещнала с вас.

5. „Помисли за себе си!“
Любовта е изместила егоизма и той открива щастието във вашето щастие. Иска да правите повече неща лично за себе си и да спрете да мислите първо за него. Това е то истинската любов!

6. „Остани с мен!“
Иска да ви вижда непрекъснато, защото се чувства удовлетворен, само когато сте наблизо. Не е ревност, любов е!

7. „Никога не се променяй!“
Той ви обожава такава, каквато сте. Вижда във вас съвършената жена. И не иска нищо от щастието му сега, да се промени за в бъдеще.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments