8 причини защо по-голямата сестра е безценен дар в живота ви

сестри

Всеки има свое мнение дали е по-добре да си по-малката или по-голямата сестра, но едно е сигурно – чудесно е да имате кака, а ето и 8 причини защо:

1. Винаги е една крачка напред. Преминала е през същото като вас, само че през по-лошия път с всички капани и кавги с родителите. Тя знае кое ги ядосва и кое ги прави безразлични. Гений е, когато става дума за излизане от неприятности.

2. Нейният гардероб е по-добър от вашия. Когато сте били малки, вероятно сте се дразнили, че трябва да носите дрехите на по-голямата си сестра. Едва в тийнейджърските си години осъзнаваме, че гардеробът й всъщност е място за складиране на красиви дрехи, които искаме да носим. Отнема много време, за да ви заема любимата си тениска или яке, но в крайна сметка винаги се съгласява, защото никога не може да ви откаже.

3. Искрена е. Когато никой друг не ви каже истината, по-голямата сестра винаги ще бъде до вас, за да ви каже всичко честно в очите, защото не може да ви излъже.

4. Можете да се поучите от нейните грешки. Всички класически грешки, които правим, докато растем, тя вече ги е направила, така че остава само да се поучим от нейните преживявания.

5. Тя е вашият “страж” при излизания. Скептичните родители ще ви пуснат на първия ви концерт, само ако по-голямата сестра е с вас.

6. Никога не осъжда. Разбира се, невинаги е съгласна с вас, но уважава вашия избор.

7. Винаги е на ваша страна. Без значение колко пъти сте се карали, в моментите когато имате нужда от нейната подкрепа, тя безрезервно ще бъде на ваша страна.

8. Тя е единствената, която може да ви направи щастливи за секунда. Тя е с вас от първия ден, наблюдава ви как растеш и знае какво ви прави тъжни и какво може да ви върне усмивката веднага. Понякога изглежда, че тя има телепатични способности, защото винаги знае какво да каже и как да ви развесели.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments