8-те типа жени, на които мъжете не могат да устоят

Спонтанната жена с неспокоен дух

Това е жената, която има страхотно чувство за хумор, знае как да накара любимия човек да се смее със сълзи. Някои се влюбват в нея заради непринудения ѝ начин на мислене, други заради вечния блясък в очите, трети заради нейната спонтанност. Накратко, тя опростява живота на мъжете, а не го усложнява.

Скромната жена

Скромната жена не се вълнува от материалните неща. Тя не е обсебена от месечната заплата на партньора си, не се интересува кои са родителите му, нито дали на ръката ѝ ще блести диамантен пръстен. Тя обича мъжа до себе си, такъв какъвто е, а не защото може измъкне колкото се може повече облаги от него. Скромната жена няма нереални изисквания и очаквания, затова е желана и ценена от мъжете.

Чувствената жена

Чувствената жена е много привлекателна за силния пол. Тя далеч не е срамежлива, знае, че има магнетично излъчване и не се страхува да го използва. Чувствената жена не вярва, че мъжът трябва да бъде основният инициатор в спалнята и не се въздържа да направи първата крачка. Мъжете я обожават заради начина, по който ги съблазнява, защото с нея те се чувстват желани, а също така те не остават равнодушни към нейния свободен приключенски дух.

Нежната романтична жена

Романтичната жена крие неустоим чар, речта ѝ е нежна, има елегантно отношение и е щастлива, когато партньорът ѝ се грижи за нея. Тя има оптимистичен поглед към живота и се поставя в „обувките“ на любимия човек във всяка ситуация. Мъжете я обичат, защото не е агресивна, знае как да ги зарадва с романтични жестове, не оказва натиск върху партньора си, а в замяна иска само внимание и любов.

Жената със силен характер

Тя е интелигентна, упорита и знае точно какво иска. Тя има свой живот, собствени мечти и цели, които се стреми да постигне. Тя не чака принцът да се появи на бял кон, за да реши проблемите си или да изпълни всяко нейно желание. Партньорът рядко ще я вижда със сълзи на очи и никога няма да използва емоциите си, за да го манипулира. Мъжете знаят, че жените са чувствителни, че плачат и могат лесно да бъдат наранени. Но те също искат жената до тях да „стисне зъби“, да заеме твърда позиция и да покаже, че има контрол над собствения си живот.

Жената „предизвикателство“

Мъжете обичат вълнението, когато трябва да спечелят в любовна игра. Те обичат жени, които са привлекателни, изискани, интелигентни, чаровни и не предлагат сърцето и тялото си на готово. Въпреки че всеки мъж иска жена с „предизвикателен характер“, не са много тези, които се осмеляват да се приближат до нея.

Грижовната жена

Това е жената, която не спира да се грижи за своя партньор. За нея не е проблем да събира разхвърляните дрехи, които „великият“ мъж оставя след себе си, да готви и чисти. Винаги е готова да го изслуша и да му предложи подкрепа и уважение. Мъжете обичат да имат някой да се грижи за тях, затова голяма част от тях си търсят грижовна жена. Те са убедени, че тя ще бъде перфектната съпруга и майка.

Нетрадиционната жена

Тя крие нещо специално, което я отличава от тълпата. Тя никога няма да се разстрои, защото партньорът ѝ е забравил за Св. Валентин, защото искрено презира любовните клишета. Това е жената, която пленява с нестандартните си идеи и мисли, която не се страхува от предизвикателствата и от която можете да очаквате всичко. Мъжете я обичат, защото всеки ден с нея е приключение.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments