9 малко известни факта за кармата, които трябва да знаете

9-малко-известни-факта-за-кармата,-които-трябва-да-знаете

Много хора говорят за кармате, но повечето не знаят какво е това. Може да си мислите, че разбирате закона на кармата, но вероятно имате много да научите.

Карма е нещо, което е ориентирано към причината и ефекта. Това е резултатът от действията на човек по време на сегашното си съществуване и на предишни. Тя определя какво ще се случи в бъдеще.

По-долу е даден списък на нещата, които всички трябва да разберем за кармата. След като разберем тези неща, можем да започнем да разглеждаме кармата такава, каквато е в действителност. Всичко, което правим или сме направили, в крайна сметка ще се върне при нас.

1. Дори и малките действия могат да имат значение.

Всяко действие има значение. Някои от най-малките действия, пълни със смисъл, могат да засенчат по-големите. Намерението има повече значение, отколкото мнозина си мислят.

2. Винаги има място за развитие

Без значение колко добър човек си мислиш, че си, винаги има място за усъвършенстване. Животът не е толкова простичък, колкото си мислим. Нищо не е “черно” и “бяло”

3. Кармата не е само наказание

Карма означава много повече от просто наказание. Можем да получим и положителна карма. Карма е част от нас и засяга всичко.

4. Кармата влияе на всичко

Докато се чудите кога кармата ще застигне някой, който е направил лошо дело, просто трябва да оставите това да се случи. Кармата в крайна сметка ще застигне всички. Никой не може да се скрие от кармата.

5. Можем да променим негативната си карма

Можем да превърнем негативната карма в нещо друго, ако работим достатъчно усилено. Въпреки че това може да отнеме време и да е трудно, можете да преодолеете негативността. Кармата работи по мистериозен начин и понякога е достатъчно да ви накара да научите даден урок.

6. Само ние сме виновни за кармата си

Ние сме тези, които сме отговорни за кармата в нашия живот. Ако имаме добра или лоша карма, това не е вина на някой друг, а наша. Не обвинявайте никого за това, пред което сте изправени.

7. Кармата вижда всичко и не може да бъде избегната.

Не можеш да избягаш от кармата. Кармата знае кога правиш нещо нередно и кога правиш добро на другите. Докато не направите нещо нередно, всичко ще бъде наред.

8. Можете да изчистите своята карма

Изчистването на вашата карма не е толкова трудно, колкото изглежда. За начало трябва да станете по-благодарни и наистина да обърнете внимание на това, което правите.

9. Правенето на добрини има значение за кармата

Ако правите добро, това има огромно значение за кармата. Колкото повече добрини правите, толкова по-добре.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments