HomeХороскопЛюбовен хороскоп3 вечни зодии мечтатели и романтици

3 вечни зодии мечтатели и романтици

Съвременните хора са станали практични, благоразумни и меркантилни. Романтиците и мечтателите, почти нямат място в съвременната култура. И, въпреки всичко романтизмът на природата все още се проявява у някои хора. Астролозите разграничават трима представители на зодиакалния кръг, способни на сладки, мили и трогателни дела. Те са:

Водолей

Представителите на това съзвездие са непоправими мечтатели и романтици. Те винаги, дори и на преклонна възраст, остават като малки деца. Водолеите вярват в най-добрите човешки качества, винаги са с отворени сърца и могат да подкрепят в трудни моменти. Ако ви липсват сутрешни изгреви, диви цветя и сладки ръчно изработени подаръци в живота ви, определено трябва да опознаете един Водолей.

Те, обаче си имат един недостатък – да си прекалено романтичен. Това е инфантилност при решаването на важни въпроси. Представителите на това съзвездие са склонни да пренебрегват очевидните проблеми до последно, защото се страхуват да напуснат зоната си на комфорт.

Телец

Сладките и нежни представители на зодия Телец са склонни да витаят в облаците и да си представят идеален свят. Телците обичат комфорта и усещането за спокойствие. Представителите на това съзвездие са чувствителни към грижи и внимание. За да спечелите сърцето на Телец, не са необходими скъпи подаръци. И все пак, плюшените играчки, цветята и подаръците “със смисъл” винаги ще бъдат оценени.

В името на справедливостта е важно да се каже, че романтиката и мечтателността у Телеца незабавно приключва, когато възникне конфликт на интереси. Тогава сладките и уязвими същества се превръщат в упорити и неподатливи противници, по-скоро като зодия Овен.

Риби

Представителите на това съзвездие винаги, силно и помпозно заявяват чувствата си, особено, когато искат да спечелят непревземаем човек. Рибите никога не се притесняват да изразят чувствата си, чрез сладки подаръци или благородни дела. Рибите са романтични, без съмнение. Но и те имат една особеност. Романтизмът и мечтателността у зодия Риби ще продължат точно толкова дълго, колкото не засяга портфейла им.

Мечтателността и романтиката са добри в умерени количества. Те не трябва да пречат на трезвия поглед, върху нещата и вземането на информирани решения.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ