HomeХороскопЛюбовен хороскопДванадесет тайнства на любовта според зодията

Дванадесет тайнства на любовта според зодията

Каква история ви предстои с избраника/избраницата на сърцето ви предстои, научете днес от любовния си хороскоп:

Овен

За да задоволи всички нужди, трябва само да плаче по-силно – опитните ще го чуят и веднага ще се притекат на помощ.

Телец

Все още не познавайки нищо друго освен непосредствената среда, Телецът предпочита щастието в семейния кръг, пред всичко и отдалечавайки се от шумния външен свят.

Близнаци

Светът примамва, кани да го изследваш, а пробуденото въображение разпалва желания и мечти, скрити извън полезрението.

Рак

Ракът подозира капани навсякъде. Предусещайки, че порастването ще му донесе болка, Раците се вкопчват в това, на което могат да се доверят, а именно миналото.

Лъв

Душата вече е преминала, през болезненото преживяване на бебе, малко дете, подрастващо дете, тийнейджър. И така, Лъвът съчувства на тези, които са уязвими.

Дева

Положителните качества на Девата са яснота на мисълта, проницателност, учтивост, желание да бъде полезна, практичност и честност и най-вече към себе си.

Везни

Сантименталната, но практична душа на Везните инстинктивно търси човек, с когото да сподели свободното време, леглото и интересите си.

Скорпион

В знака на Скорпион душата отново осъзнава връзката, между раждането и смъртта, пола и религиозната истина. Скорпионът е убеден, че всичко това е някак магически преплетено.

Стрелец

Въпреки, че Стрелците не са склонни да се подчиняват на необходимостта да работят, да изпълняват своя дълг, да носят отговорност, те са изключително търпеливи.

Козирог

Вълнението от любовта и свободата изглеждат много по-малко примамливо от комфорта и насладата от тях заедно и с тези, от които зависи грижата по теб.

Водолей

Той е постоянен организатор и най-новият опит е свързан с независимата и непредсказуема въздушна стихия. Той е мистерия за приятели и семейство.

Риби

За Рибите любовта е безкористното подчинение на собственото „Аз“ на желанията на този, който трябва да стане Всичко. Рибите предпочитат да дават, вместо да получават, да служат, отколкото да командват.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ