HomeХороскопЛюбовен хороскопЕто и 5-те най-нервни зодии

Ето и 5-те най-нервни зодии

Тези зодии са прекалено нервни. Те се тревожат за дреболии и често се занимават със самодисциплина.

Сърцето им бие бясно и учестено. Краката им сякаш са пълни с олово, а челото е покрито с пот. Дишат като преследван заек. Имат всички признаци на тревожност.

Астролозите сочат, че 5 представители на астрологичния кръг, които по природа са прекалено нервни. Те лесно стават тревожни и безпричинни.

Близнаци

Страхуват се да не разочароват другите и да не изпълнят обещанието. Ако на Близнаците е поверена отговорна работа, те не намират покой, докато не изпълнят задачата. Не могат да спят през нощта, губят апетита си.

Близнаците са малко разсеяни, пропускат дребните детайли и са принудени да преправят работата си по няколко пъти, което ги изнервя още повече. Звездите съветват да забравите за бързането, да се концентрирате, върху едно нещо и да не се разсейвате.

Дева

Вроденият перфекционизъм е виновен за нервността в Девата. Тя искат всичко да е под „линийка“, точно, правилно и прецизно. Ако Девата открие и най-малкия недостатък, нервната й система не може да издържи.

Тя мрази безпорядъка и не обичат да неща на заем. Тази зодия трябва да се отпусне и да приеме живота такъв, какъвто е, с несъвършенства, недостатъци и неточности.

Риба

Трудно е да се назове поне едно нещо, заради което Рибите няма да започнат да се тревожат. Буквално всичко може да ги извади от спокойствието. Висока скорост на изтегляне, всичко без спирачки и дори забавянията. Като цяло Рибите не обичат да се чувстват слаби и безпомощни.

Рибите се тревожат поради прекомерната си лековерност. Те могат буквално да споделят тайна с първия срещнат и след това да се тревожат за безопасността на тайната. Рибите трябва да се научат да слушат себе си и да не отварят душата си за всички.

Везни

Болезнено претеглете плюсовете и минусите. Везните не са сигурни в решенията си. Те се страхуват да обидят другите с невнимателна дума, постоянно анализират поведението си и търсят грешки.

Везните преживяват всичко, когато са принудени да вършат нелюбима работа. Същото важи и при колективна работа. Когато Везните са в кръг от неприятни личности, те постоянно изпитват безпокойство. Най-добрият изход е да се научите да се абстрахирате и да не изисквате от хората повече, отколкото могат да дадат.

Рак

Безумно отговорен, той се стреми да си върши работата перфектно. Когато, обаче Ракът сгреши, иска да пропадне под земята. Страхува се, че ще му се присмиват и клюкарстват.

Истински и пресилени страховете живеят в душата на Рака. Той се тревожи за това как изглежда отвън, какво казват другите за него. Ракът често се ангажира със самокритика и позволява ситуацията да ескалира. Той не трябва да се фокусира върху общественото мнение. Ще са му полезни успокояващите вани с етерични масла, релаксиращ масаж и добър сън.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ